måndag 23 november 2015

Turkisk polisvolontär i IS-t-shirt.

I Turkiet slog polisen till mot kurdiska Save-Kobane protestanter. En av polisvolontärerna var klädd i IS´t-shirt. 

Ni kommer inte att tro det men IS öppnade i juni en mycket populär"Jihad-trend-store" i Istanbul, och 7 nya shops i "samma kedja" är på gång.......

 Viss information går - av förklarliga skäl -  inte att finna i turkisk kontrollerad media. Turkiet har grundlurat väst. Och sent ska vissa vakna.


13 kommentarer:

 1. Ja, vad är det för konstigt med det?
  Turkar är inga västerlänningar, det kan man se med blotta ögat samt på deras språk. De är arab/asiater. Nåt mellanting.

  SvaraRadera
 2. Minns att CARL BILDT ville ha med Turkiet i EU!!!!!!!


  Peter Dahl

  SvaraRadera
 3. Vart är källkritiken? Eller faktan som styrker att det är högsta polischefen i Turkiet? Eller är det den berömda magkänslan eller att vi inte behöver låsa fast oss på fakta som gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför misstror du Dilba? Har sökt efter länk, men eftersom jag inte tolkar turkiska har jag inte lyckats. Men om du läser Stefans kommentar kanske du kan se ett faktiskt samband.

   Radera
  2. Varför jag misstror Dilba? För att så länge inte klara bevis, fakta kan presenteras och visa att det verkligen är högsta polischefen så bör man ta det med en nypa salt, oavsett vem "informationen" kommer ifrån.
   Ta bara hur det såg ut dagarna efter terrordådet i Paris. En bild på 6 terrorister cirkulerade och varnade för att de fanns i Sverige, tror att det även stod att de kommit hit i flyktingströmmen. Men det visade sig vara bullshit, de satt i fängelse i Stor Brittanien för förberedelser till terrordåd.
   En helt oskyldig man fick en selfie, tagen med Ipad, redigerad på sig så att det verkade som att han stod med en bombväst och Ipaden vart redigerad till Koranen. Även den bullshit.
   Innan man har FAKTISK fakta bör man undvika att dela. Det kallas källkritik...

   Radera
 4. Jag har skrivit om det tidigare...Erdoğan har en uttalad dröm om att bli kalif i ett stor kalifat, Turkiet, Irak och framför allt Syrien... köper 90% av IS olja... har sedan flera år vidöppna gränser för transport av vapen och IS krigare (inklusive Sverige) till och från Irak och norra Syrien.
  Har öppnat lägren med miljontals flyktingar som finns i Turkiet, flyktingar som nu väller in i Europa och framförallt Sverige.
  Den mannen har en mörk agenda för hela Europa...!!!
  Stefan H

  SvaraRadera
 5. Vem nu mannen än är,så har han kniven i högsta beredskap!

  SvaraRadera
 6. Plan mellan Sverige, Stockholm, Malmö,Göteborg från Istanbul gå oftare än bussarna till stan. Carl Bildt våta dröm ! Varför ?

  SvaraRadera
 7. På söndag är det ett extrainsatt toppmöte i Bryssel. EU och Turkiet skall prata om vad Turkiet kan göra för att minska migrantströmmarna till EU. Turkiets krav för att göra detta är minst sagt oroande.
  Maggan

  SvaraRadera
 8. EU är lika "naiva" som Löfvén. WHY??

  SvaraRadera
 9. Turkiet kommer INTE att minska migrantströmmen till EU!
  IS mördarna strömmar in i Sverige!
  Håll i hatten!!

  SvaraRadera
 10. Ryskt militärplan sköts ner av Turkiskt flyg när det bombade IS områden i Syrien...Erdoğan är absolut inte intresserad av att IS attackeras av Natos och Rysk militärflyg... däremot kommer han att kräva att Turkiska stridsflyg får fritt spelrum att attacker Kurdiska mål under kommande EU mötet.... kräver minst 10-15 miljarder kr förmodligen mer för att stoppa flyktingströmmen och att EU tar upp seriösa förhandlingar om Turkisk medlemskap.
  Det finns underrättelse tjänster som hävdar att Turkiet stöder IS terrorister runt om i Europa och är intresserad av ett Europa i kaos.
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt förträffligt skildrat från din sida Stefan H..Turkiet är en Trojansk islamistisk häst,som bara väntar på att bli insläppt av EU ! Erdogan är en stor fara,för hela den världsfred som ännu råder i vår närhet.En islamist med storhetsvansinne,helt i klass med Reinfeldt-Hood`s !

   Radera