torsdag 12 november 2015

Svenska nyvakna folket börjar inse att de inte har något val.


14 kommentarer:

 1. En kuslig överraskning för "svittsaren",när han återkommer från festligheterna på Malta.....Eller har han kanske redan nere på Ö`n fått kännedom om %-talen ?
  I varje fall uttalade han i RT sin förståelse,för att Europas länder vill skydda sina gränser. Även högt ärade "stassministern" har gått och blivit en främlingsfientlig rasist,och uttalad fascist..
  När nu hans väljarskara krymper till 22 %.

  SvaraRadera
 2. Ingen vet vart vinden blåser imorgon. Allt beror på var Löfvén är och vem han för tillfället är med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan Carina! jag gillar din blogg och dina härliga friska tankar. Nu är det "drag under galoscherna". Varenda kväll är en kväll fylld av skratt, för nu kör etablissemanget i diket. Ska bli skoj, att se deras nuna, kändisar som dissat, politiker som orsakat ett helvete för de som sade det först. Måtte Jimmie bli statsminister och åka runt och peka.... du....du.., och du... packa och dra. Men han är väl alltför samlad och intelligent, för att undvika deras fula metoder. dock ett önsketänkande.Trevlig afton!

   Radera
  2. Skrattet är vi värda för tappert kämpande i medial motvind😋👍

   Radera
 3. Du litar fortfarande på norrmän som inte vet hur man genomför en undersökning. Man skall kontakta slumpmässigt utvalda personer och inte människor som ringer in och lämnar sin uppfattning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dagens läge litar jag på allt. Utom regeringen, alliansen och svensk media.

   Radera
  2. Anonym:
   Du tillhör tydligen den delen som nämnes "besserwisser" i Absurdistan. Själv skulle nog flertalet av Carinas läsare skämmas över,att uttrycka sig på ett sådant sätt mot vårt grannland.Vilka bevis kan du f.ö. lägga fram för dina beskyllningar mot Sentio ?

   Radera
  3. Jag vet inget om deras metoder, men de har varit bäst på att förutspå SDs siffror i de två senaste valen.

   Radera
 4. Skrämmande video:
  https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

  SvaraRadera
 5. Anonym är historielös och borde läsa på sin läxa.
  När Norge var ockuperat av nazisterna under andra världskriget.Då var det inte tal om någon undersökning.Det handlade om att försvara sitt land och det gjorde norrmännen med bravur.
  Sverige, med socialdemokratiskt styre var mycket hjälpsamma mot nazisterna.Det vill man inte kännas vid i dag då man kallar motståndarna för nazister och främlingsfientliga!
  Svenskarna skall akta sig för att klappa sig för bröstet och tro att de är världsmästare i allt.Människor som låter sig styras av en svitsare skall hålla truten med sina duktiga undersökningar.
  HAAA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att du själv inser att du är historielös. Norge var ockuperat av nazityskland och hade ingen möjlighet av försvara sitt land än genom underjordiska grupper som kunde utföra sabotage mot tyskarna. Opinionsundersökningar fanns inte på 1940-talet.
   Sverige var inte hjälpsamma mot tyskarna annat än att det fanns ett antal affärsmän sympatiserade med dem för att tjäna pengar. Sverige som stat hjälpte inte tyskarna, även om du tror det. Sverige tillät trupptransporter genom landet och lyckades därmed att bli ockuperat som Norge och Danmark. Jag tror du kan mer information på Internet.

   Radera
  2. Skall vara: Sverige tillät trupptransporter genom landet och lyckades därmed att INTE bli ockuperat so Norge och Danmark.

   Radera
 6. Heja SD och Jimmie, du e bara BÄST!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. De gött å se de nya siffrorna för SD.

  SvaraRadera