torsdag 26 november 2015

Sahlins Korthus.


Särskilda "kunskapshus mot våldsbejakande miljöer" ska inrättas i Stockholm, Göteborg, Örebro och Borlänge ( - de svenska kalifaten). Varför inte Malmö? Irreparabelt?

Sahlin: "Jag vet (?) att det förebyggande arbetet har hindrat många människor från att åka ner, jag är säker på att det kommer att fortsätta även med detta".

"Vi ska föra in kunskap till dessa städer, ta fram den forskning som finns från andra länder, så den finns där. Så staten ska vara med och bistå, mycket tydligt." 

Skulle nån kunna berätta för mig vad Sahlin har för utbildning för denna grannlaga uppgift, att avprogrammera dessa som tror dom arbetar för Gud mellan sjukhus- och semesterresorna i de otrogna hundarnas Sverige. 

Vad i ligger hennes expertis, och experterna i de fyra städerna? Har dom gått en kurs hos Sahlin?

 Steg 1. Tatuering mot rasism? 

Ge islamisternas hatobjekt, denna otrogna kvinna,  garantipensionen - det blir billigare för Sverige.


8 kommentarer:

 1. Sahlin borde inte gå lös!
  Lås in henne för i helvitttte!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta visar på vilken nivå många politiker befinner sig på. En totalt outbildad människa som Sahlin får ett jobb som hon inte har behörighet till. Tror att svenska folket är innerligt trött på jamsandet.

   Radera
 2. Niklas Strömstedt skrev ju i sin visa om alla farliga hatfyllda antidemokrater som finns i SD. Det borde ju vara dags för Mona S att ge en hjälpande hand till dom familjer som utgör rekryteringsbasen för SD. Öppna en telefonlinje till, alla är ju lika mycket värda.

  SvaraRadera
 3. Kärringen (ja, det är hon, inte en kär ting) håvar säkert 100 000 kr i månaden från skattebetalare.
  Gått i politiken via sängvägen med hjälp av farsgubben. Bland politikerna finns ingen skam i kroppen, bara pengar och makt med svågerpolitik.
  IQ och EQ har hon ca 70, om man ser vad hon åstadkommer.
  En granne till mig sa en gång att politiker behöver ingen utbildning, de kan vara jättebra ändå men det tycker jag är skitsnack.
  Politikerna ska ha gedigen kunskap om ämnena de beslutar om för att veta hur resultatet kommer att bli. Historien upprepar sig (med viss förnyelse) det är bara at studera och se till att misstagen inte upprepas.
  Nu har vi en statsminister som inte ens kan svenska: Sverige har varit naiva!?! Alla tidningar korrigerar uttalet för att ge sken av att han är bättre en han låter men han är en stor skam till Sverige så fort han öppnar munnen.
  Men så är det tyvärr i det verkliga livet att det inte hjälper att säga till de dumma för de begriper det ändå inte.

  SvaraRadera
 4. Regeringen borde rensa ut ordenligt i sitt politikerled.
  Outbildade och obildade personer i styrande ställning är oacceptabelt!
  Det gäller att ta ansvar och leda ett land. Som det ser ut i regeringen i dag så sitter det ett stort antal skurkar och äter sig feta på våra skattepengar.Regeringsuppdraget tas inte på allvar av dessa knallkorkar till politiker.

  SvaraRadera
 5. Vilket forhindrande arbete?

  SvaraRadera
 6. Sahlins trams kan bara kommenteras med ett enda ord, bullshit!"

  SvaraRadera
 7. En polis uttryckde sig som så att man ska inte hata politiker eller makthavare, då har man gått över gränsen.
  Och politiker och makthavare? De som gått över gränsen, de som formligen hatar oss genom sitt helvetesagerande med fri invällning samt sönderslagning av ett fungerande samhälle?

  Från polisen har vi inget gott att vänta, den fylls dessutom ut med ickesvenskar och de har inget till övers för svensk samhällsordning. Polisfacket står sedan länge(som de flesta andra fack) under kontroll, det är därför vi inte sett några avtalskonflikter på åratal.
  Jag tror att det redan har gått åt helvete med Sverige.

  SvaraRadera