fredag 13 november 2015

Politisk korrekthet måste förbjudas och sida måste väljas. Vi är i krig.


Paris under terrorattack: Minst 150 vanliga fredagsfirande fransmän dödade och skadade i en serie av koordinerade terroristattacker. Kalashnikovkrigare och självmordsbombare som skriker Allahu Akbar och tar  nytt struptag på den franska huvudstaden. Ett hundratal personer har tagits som gisslan i ett konserthus nära  nationalarenan där det också hörs explosioner. Armén är inkallad.

Detta är bara en försmak av vad som varje land i Europa står inför. Deras soldater är redan här, och bara väntar på att genomföra ett multihuvudstadsspektakel. 

Och dom fortsätter att välla in.

Vackert jobbat Reinfeldt, Sahlin, Löfvén, alla jävla korrekta "solidariska", och i synnerhet Frau Merkel. Ni kommer att döda oss, våra barn
och vårt Europa. 

Sverige behöver en katastrofberedd regering. NU. 

16 kommentarer:

 1. Var är politikernas respekt för oss samt för våra barn?
  Antagligen räknas vi som "lite spill får vi räkna med". Själva har de livvakter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt dina tankar om,att dessa "ledare" vandrar kring med sina livvakter,och vi bland fotfolket/valboskapen får utgöra offren,och lida för deras förakt mot oss...

   Radera
 2. Vilken fruktansvärd kommentar efter en sådan fruktansvärd handling. Släng dig i väggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte se nånting annat än en avgrundsförtvivlan i anonym etts kommentar. Varför slänga sig i väggen. Detta dåd har varit väntat länge. Muslimerna har varit tydliga med att de vill döda alla otrogna, ta över och skapa ett islamskt världskalifat. Poltikerna har med medias hjälp lurat i goda människor att det är bra och fint att öppna våra hjärtan, försörja och belöna de krigare som kunnat promenerain och välkomnas i Europa. Våra EUpolitiker har de döda oskyldiga fransmännens blod på sina händer. Men de hade inte klarat det utan hjälp av media och de okritiskt blinda och solidariska öppnagräns- älskarna.

   Radera
 3. Tyvärr väntas fler mordiska övergrepp bl.a i Sverige.
  Man vågar inte vistas i stora folkgrupper längre,ser mig hela tiden över axeln när jag måste uträtta ärenden.
  Nu är rädslan på allvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 4. Vi kommer alla att tvingas låsa in oss. Möjligen inte Strömstedt, Ernman och Gardell eftersom de är solidariska.

  SvaraRadera
 5. Har vi någon framtid över huvud taget?Arroganta politiker som sin naiva dumhet, förnekat faran med islams utbredning och syftet med denna ideologis övertagande av vårt land och Europa i övrigt.
  Vi står vid vägs ände och om vi vill leva vidare och se till att nya generationer får leva sina liv frihet måste vi ta steget att välja sida,här och nu.Annars finns det ingen rätt för oss,att få ta den slutgiltiga striden,för att krossa mörkermännen och deras vidriga ,sk, religion.
  "A man does what he must-inspite of personal conseguenses,in spite of obsticles and dangers and pressures,and that is the basis of all human morality."Winston S Churchill.
  När kommer vår Churchill??Han får skynda sig på,vi svenskar står nära avgrunden!!!
  Katinka Glahd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tittat mig omkring, mycket noga. Det finns i vårt etablissemang inte någon som ens har lika mycket guts som Churchill hade i lilltån. Dessvärre för oss. Det ser mörkt ut.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Till och med hatiska kommunister borde förstå att detta är fel dag att håna SD. Lägg ner.

   Radera
 6. Ord varken kostar eller tillför något - handling gör det däremot....
  Men vår statssvetsare letar fortfarade efter en utförlig förklaring till ordet "handla" i ordboken..

  SvaraRadera
 7. Jag instämmer till fullo i Din replik från kl0816 Carina.

  Muslimsk kultur är skit och är oförenlig med demokrati och "öppna" samhällen. Det finns ingen demokratisk islamskt stat i alla fall inte där de fri och rättigheter som västvärlden sätter högt och ser som grundläggande respekteras.
  VI MÅSTE SLUTA SE KRITIK MOT MUSLIMER SOM RASISM - jag ogillar muslimer på samma sätt som jag ogillar nazister/kommunister. Det är fritt fram för människor från muslimsk kultur att befria sig från detta vidskepliga frihetsinskränkande ok!!

  Peter Dahl
  pens läkare


  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken typ av läkare var du? Behandlade du en muslim om du fick en som patient?

   Radera
 8. svar till anonym KL14:54

  Jag var kirurg.

  Ja dit djävla pucko (ursäkta språkbruket men det finns inget annat epitet du förtjänar på en sådan fråga) jag behandlar (som inhoppare i vårdkrisens Sverige - det har helt plötsligt blivit ett stort vårdbehov runt om i landet/gissa varför/) och behandlade, ur professionell synvinkel,alla människor lika enligt de västerländska upplysningsideer som inte gör skillnad på individer utifrån ras kön hudfärg sexualitet religion politisk åsikt (har jag månne glömt ngn identitesmarkör månne?? - obs ironi). Det är personens vårdbehov som styr en läkares handlande (i alla fall vi läkare som inte låter våra ögon skymmas av vidskepligheter!!!!!!).

  Peter Dahl

  SvaraRadera