lördag 14 november 2015

Mona Sahlin - nåt slags expert - på vad.


Det vänder sig i magen. Nyheterna på radion har plockat fram nåt under en stor sten, och av den den mossbelupna och sävliga mästrande stockholmskan, förstår jag att man recyklar, kör lite second hand. 

Mona Sahlin är med svenska zombieögon den som vet allt om detta och alla andra terrordåd, därför tvingas vi lyssna på när mänskan förklarar för oss att de stora hotande farorna med islamistslakten av oskyldiga i Paris inte är de oskyldiga. Utan -  öppenheten och risken för att samhällsmedborgarna blir arga på muslimer. Vi får inte låta hatet styra säger hon, och journalisten som intervjuar håller med. Mitt kålhuvud, jag som trodde det var muslimerna som stod för hatet och terrorn....!

Sahlins svar på alla förtvivlades och skräckslagnas panik idag är: Mer öppna hjärtan! Inga stängda gränser! Och mer kärlek till muslimer!

Och i TV står reportern i Paris klädd i palestinasjal........

14 kommentarer:

 1. Skicka mona sahlin genast till Paris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag. För att testa svenska etablissemangets omvända offer-roll, och se om den går hem där. Nån som bet vad hon har för expertutbildning?

   Radera
 2. Hur kan denna fullständigt inkompetenta och ointelligenta människa fortfarande intervjuvas av våra journalister. Hon upprepar samma sak oberoende om vad hon intervjuvas om och med samma hånflin.... samma sak med Löven...alla måste ta ansvar....jisses..!!!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lika barn leka bäst, heter det ju.
   I detta fall är ju fru Mona och journalister på samma intelligensnivå.
   Mona var ju expert på Barbiedockor.
   Besökte en riktigt fin utställning i Milano anordnad på grund av att föremålet visst firade 50(?) år.
   PS Använde mig av skyltar till Linate flygplatsen för markorientering till rätt ringlinje.
   Bedrövligt namn i svensk flyghistorien, som bekant.

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Svenska journaljer är inte reportrar – med mycket få undantag! – de är opinionsbildare. Och tyvärr företräder de mycket onda krafter. Synd att bara en minoritet av Sveriges befolkning har förstått, att de bara utnyttjas som boskap.
   Det bär nog dags att välja sida på allvar nu!

   Radera
 3. Klart som sjutton att man blir arg på muslimerna då dessa inte tar avstånd från vad islamisterna gör. Jag har lusläst det stora dagstidningarna på nätet och ingen har en muslim som i text tar avstånd från dådet i Paris och andra hemskheter utföra i Allahs namn

  SvaraRadera
 4. En del muslimer säger att de gör allt vad de kan för sina barn och den förmodade tryggheten i Sverige. Allt vad dom kan? Har någon sett att dom tar av dig slöjan, hijab eller lämnar Islam och fördömmer alla attentat?

  SvaraRadera
 5. Livet är fult av mysterier. Ett av dem är HUR kunde svetsarn bli statsminister?
  Ett annat, kanske ännu större är: Hur lyckas Mona Sahlin hålla sig kvar inom politiken? Vad är hon "expert" på, vad har hon för unika kunskaper för att ständigt tillåtas yttra sig, och inom vilka områden finns de?
  Vi talar alltså om en person som av sin partiledare beskrevs med orden "tänkandet är inte hennes starka sida"...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Angående expert se mitt inlägg ovan.
   Gällande tänkande människor blir dessa ej politiker.
   Rimligtvis
   Måste vara en kvalificerad tortyr att vistas bland dylika!

   Jungman Jansson

   Radera
 6. Ett parti som inte har någon annan expert att skicka fram än detta pundhuvud är utom all sans och vett.

  SvaraRadera
 7. Ja du har rätt anonym ett riktigt pundhuvud är hon. Vill gulla med islamisterna och tror dessutom på sig själv.
  IS krigare är kriminella och kommer alltid att vara det. Det enda rätta är att sätta dom bakom lås och bom som man gör med alla andra som begår fruktansvärda brott. Sverige ska följa landets lagar och det som Mona Sahlin håller på med är också kriminellt som jag ser det. Varför gullade hon inte med den avskydda Hagamannen istället som är svensk och alla andra svenska brottslingar?
  Andra länder må skratta åt Sverige, en samordnare som ska omvända grovt livsfarliga personer. En gång mördare förblir alltid en mördare.

  SvaraRadera
 8. Har sossarna haft någon riktigt skarp hjärna sedan 1960-talet i sina led?

  I tid och otid hör man hur Olof Palme hyllas för sitt skarpa intellekt, men kan någon tala om vad han gjorde som var så bra?
  Någon bra reform?
  Något bra för Sverige?

  Det är samma sak med den där brak-nollan Sahlin!
  Vad har hon gjort som är bra?

  Jag tror helt enkelt inte att man vill ha riktigt kloka människor inom socialdemokratin. Då skulle ju partikamraterna te sig ännu mer korkade i jämförelse!

  Att personer som Sahlin, Lövén, Johansson, Andersson, för att bara nämna några, över huvud taget sitter där de sitter, talar med all önskvärd tydlighet om, hur det är ställt!

  SvaraRadera