tisdag 17 november 2015

Minns ni svensk medias senaste "grova svenska rasisthatbrott"?

-Sparkade på tvååring – en gripen.

Vi läste alla, chockerades, alarmerades och kunde inte förstå¨- en liten två-åring!! Mammorna i Östersund blev så panikslagna av dådet att de inte vågade åka buss med sina barn längre.

Media gick igång som i rus:"En svensk man i busschaufförsuniform sparkade med berått mod ner ett två-årigt barn från Afrika." "HATBROTTET fortsatte med ytterligare misshandel och grova sparkar på det liggande barnet." "Fullvuxen man som fäller en 2-åring till marken och sparkar honom i huvudet med stor kraft".  "Polisen har gripit en 63-årig man misstänkt för grov misshandel mot en tvåårig pojke i Östersund. Mannen ska bland annat ha stampat på barnets huvud."

Men pojken som fördes till sjukhus hade endast lindriga skador och mamman har beskrivit att pojken blivit "knuffad". Inga vittnen såg nånting, skumt. En 63-årig man, en välkänd Jonas Sjöstedt-fan och vänstersympatisör har gripits, och brottsrubriceringen har ändrats från mordförsök till grov misshandel till  - ingenting.

Avsikten var såklart att vi skulle skämmas kollektivt, och mellan raderna läsa att den skyldige var en rasist-fascist-SDare.

Sannolikheten för att detta rasisthatbrott bara inträffat i svenska hattidningar är stor. Nu har de lagt locket på - de fick inte sitt SD-hatdrev.

TV4  SVT

2 kommentarer:

  1. Det sade jag direkt, inte förvånad. Kanske en liten slant från DO som plåster på såren som inte finns.

    SvaraRadera
  2. Bra att kommunisterna får smaka på sin egen rasist medicin.
    Locket på,jo jag tackar jag.PK maffian e inte hemma i da!
    Tänk att den svenske mannen klarade sig trots att han stampat på tvååringens huvud!

    SvaraRadera