lördag 21 november 2015

Han tog orden ur min mun.FB: -"Var är alla ‎refugeeswelcome‬ , ‪öppnaerahjärtan‬ och hjärtebombningsmänniskor nu??Inte lika intressant att ta era egna pengar och hem istället för att erbjuda andras pengar o hem?Jävla hycklare."

Och ni som stödjer flykt.mottagandet kan inte börja gnälla när detta tillslut drabbar er. Kul framtid vi har.


Migrationsverket är i akut behov av boenden. I går meddelades att de inte längre kunde garantera plats åt asylsökande. På natten såg man följderna. Drygt 2

7 kommentarer:

 1. Typiskt att de är två småttingar på fotot !! Hoppas de nu inte drar på sig en förkylning...Förresten hur har de under sin promenad,genom nio länder tidigare tillbringat nätterna ? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 40-åriga barn.

   Radera
 2. Allah kändisar som ridit på flyktingvågen, nu har ni tillfälle att visa er godhet och era stora hjärtan.
  Vi vet ju vilka ni är p.g.a. era utvikningar i slaskmedia.Ni har gott om utrymme i era bostäder. Tjänar stora pengar, flera av er nolltaxerar så nog har ni råd att ställa upp gratis.
  Vem blir först ut?
  Samhället har stort behov av er hjälp.

  SvaraRadera
 3. Tips till denna bloggs läsare!
  Gör ngt kul ! Ring den lokala polisen och påtala att det suttit en tiggare i x antal månader (utöver de TRE månader man enligt gällande EU regler får vara i landet utan att arbeta) utan för lokala ICA Nära MaxiKvantum.

  Ring sedan upp (ja eller innan ni ringer polisen - det är egalt) Ica handlaren dvs ägaren och påtala att det sitter en tiggare sedan x månader och att ni inte vill handla där längre om han/hon inte ser till att tiggaren försvinner.

  Min poäng? Jo garanterat kommer här alla (o)tänkbara för Sverige så typiska nånannanismer att dyka upp (egen erfarenhet). Det är både lärorikt, tidstypiskt och (o)roande.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 4. Det är de naiva som bjudit dem.

  SvaraRadera
 5. I kväll mår jag speciellt bra...Tittar ut genom fönstren,och ser så långt ögat når ett vitt snötäcke....Då skall ni längre norrut veta,att detta är ovanligt för årstiden i Skåne.
  Särskilt går mina tankar till de "småttingar",som övernattar ute under snöfylld himmel i Malmö.En finare välkomsthälsning kunde ju inte dessa småbarn få !

  SvaraRadera
 6. Men de får ju prova på ny ammunition: snöbollar!
  Omväxling förnöjer.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera