måndag 16 november 2015

Först tvingade åsiktstyrannerna Renfeldt och Sahlin svenska folket att knipa käft om decenniers destruktiv monsterinvandringen.

Nu tvingar de maktsjuka härskarna oss att förneka islams skuld i hela världens terrorförtryck. 

Hur länge tiger en svensk?

Daniel Pipes:
- Men när det kommer till etablissemanget – politikerna, polisen, pressen och den akademiska världen – har det obevekliga våldet en motsatt effekt. De med ansvar för att tolka attackerna lever i en bubbla av offentlig förnekande (vad de säger privat är en helt annan sak) där de känner sig tvungna att låtsas att Islam inte spelar någon som helst roll i våldet, av rädsla för att ett erkännande av att så är fallet skulle skapa ännu fler problem.
Dessa fyra grupper låtsas helt fräckt tro på ett mystiskt "våldsamt extremistvirus" som verkar drabba endast muslimer och får dem att engagera sig i slumpmässiga barbariska handlingar.

Magnus Ranstorp: ".....I Sverige är situationen tvärtom. I ivern att inte stöta oss med religiösa krafter har vi relativiserat bort ideologins betydelse – den existerar inte som drivkraft. Samtidigt lyfter vi ofta enögt fram sociala faktorer som huvudorsak för varför man åker ner och ansluter sig till IS. Genom denna intellektuella kollaps lämnar vi fältet fritt för extremistiska krafter att växa sig starka i förorter. Utan att vi vågar stå upp för individers grundläggande demokratiska fri- och rättigheter....."

6 kommentarer:

 1. Jag vill stå öga mot öga inför dessa två molusker och höra dem säga till mig att knipa käft.
  Då slår jag dem på flabben!

  SvaraRadera
 2. En svensk tiger ALLTID,han låter sig hellre mördas än att han
  protesterar.

  SvaraRadera
 3. Dessa två har varit en skam för Sverige. Gjort allt för att trycka ner och kalla oss rasister. Även mina barn och barn-barn har trott på att alla är rasister bara man nämner ordet invandring.
  Fortfarande gapar politikerna ordet vid minsta avvikande åsikt. Aldrig någonsin har jag varit med om så hätska politiker som vi nu har.
  Mona Sahlin är en driven nolla och har ingenting i politiken att göra men klamrar sig fast med näbbar och klor trots att hon inget tillför för landets bästa. Däremot förgör hon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste idag om en svensk som slagit personligt rekord, på att på två röda av stänga av radion eller TVn om Mona Sahlin hörs!

   Radera
 4. Varför förväntar sig alltid "eliten" att jag skall vara islamofil?

  Det finns ju inget land i världen som uppskattar muslimsk invandring men som svensk förväntas jag göra det? Oerhört märkligt.

  Hela världen är faktiskt islamofob.

  SvaraRadera
 5. PK-maffian inom mp Fi och V och på DN AB EXP SVT SR vill att man gör skillnad på islam och islamism och islam och muslimer och på muslim och muslimer och på.......gud(hm?) vet vad.
  MEN terrordåd de senaste 15 åren på internationellt plan utförda av asa-guds troende är ganska få. Det i Sverige, i alla sociala sammanhang, räddhågade gullandet med våldsideologin islam som omfattas av 1,6 miljarder för många personer, MÅSTE UPPHÖRA!
  Allt hänsynsfullt svenskt överseende med muslimska idiotpåhitt från slöja och hedersvåld till halal måste upphöra.

  Peter Dahl

  SvaraRadera