torsdag 19 november 2015

Den stora frågan till alla troende.6 kommentarer:

 1. Vi har den fria viljan som Gud gav oss...men inte den fria viljan att slippa välja att bli mördad...eller sitter han uppe i himlen och ser ner på vår jord med ett leende...jag skojade bara...ni är alla beroende av andra människor fria vilja att mörda er eller låta er leva och allt är ändå bara en illusion !
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. En djup fundering, somt tål att fundera på..

   Radera
  2. Den fria viljanhar gjorde att vi valde att släppa in dem i våra civiliserade länder...

   Radera
 2. Gud finns inte och har inget med saken att göra. Tyvärr fanns ett stort folkligt stöd för den av sjuklövern förda politiken. Nu när konsekvenserna blir tydliga försöker elit-politikerna (och personer i min bekantskapskrets/familj som tyckte jag haft fel/varit galen de senaste fem åren) att byta fot eller åtminstone justera sin position.
  (helst så det inte syns).

  Har ni tänkt på det kusliga som händer efter varje muslimsk terrordåd - denna hord av PK-krönikörer och pseudoprofessorer i samhällsvetenskap som bedyrar att "islam har inget med saken att göra". Vilket för mig visar att det sekulära Sverige har väldigt många troende fortfarande.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 3. Peter... jag tror fortfarande på mitt barnsliga sätt att Gud finns... även i mitt plan på 7000 meters höjd med vapen under vingarna och under planet som kan utplåna en mindre stad...jag pratar tyst med Gud och ber att jag slipper använda mina vapen, men vet att jag skulle göra det om jag fick order om det.
  Men det skulle innebära att jag skulle utplåna en älskad pappa en älskad mamma och deras barn och andra människor som älskar sina anhöriga...och jag skulle få leva med det resten av livet.
  Och ibland tycker jag att jag får ett svar....inte idag Stefan.
  Stefan H

  SvaraRadera