onsdag 11 november 2015

Banditskojaren och dyngspridaren Löfvén och hans mediakadrer.

Lång tid har jag inte kunnat titta på svensk TV, lyssna på eller umgås med "de solidariska", inte heller läsa de svenska hattidningarna. Jag har på riktigt mått både fysiskt och psykiskt dåligt av den uppenbara förljugenheten, och av att känna mig som offer för grov politisk manipulation hemma i min egen soffa. Men ikväll vände allt. Denna svarta komedi förtjänar inga smärtor i mellangärdet, ingen dunkel oro och skräck i bröstet. 

När nyhetssändningarna ikväll hade "experterna" Knutsson och Christensson som med ansikten förvridna av avsmak, fördömde SDs "förtal" i flygbladen som öppet och ärligt varnar för fiaskoSverige - och sen fyllde sina nyhetssändningar med bara inslag som bekräftar SDs flygblad, så brast jag ut i gapskratt. 

Inte en enda av"journalisterna"låtsas märka att det är SDs politik som nu införs rakt av, de är så busy, busy med att rädda sina ansikten, ssssccchhhhhh.  

Politiker har rest sig från soffor med dunder och brak, abrupt lämnat sminkloger, vägrat ta i med tång, hatat, förnedrat, besudlat och förtalat  -  och gör sig nu till simpla tjyvar, som plundrar SD på dess Sverigeräddande politik utan att ens rodna.  

Det här går ju inte att ta på allvar. 

View image on Twitter


- Sverige inför gränskontroller

11 kommentarer:

 1. Vaddå, internationella konventioner?
  Vart land är sig självt närmast. Det finns ingen som helst anledning att förstöra ett högkulturland bara för att andra länder och människor inte har vett att hålla länderna inom vettets ramar.

  SvaraRadera
 2. I tio dagar...??? eventuellt förlängs gränskontrollerna...det är som att spotta på en gigantisk brand..!!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte dom har en aning om vad de gör eller hur det ska gå till. Som vanligt.

   Radera
 3. Min känsla för SR/SVT kan inte beskrivas bättre, har varit tvungen att stänga av ibland och fått relationsproblem med min omgivning.

  SvaraRadera
 4. Jag har heller ingen TV eller läser "vanliga" tidningar, allt beroende på den propaganda, som sprids. Nu börjar vanligt folk vakna, och många är otrygga, rädda och skrämda till tystnad. De har verkligen lyckats trycka in ordet rädslan för ordet "Rasist", i folk. Att stänga gränserna betyder ingenting, tandlöst och pinsamt sent,, se bara på filmer från Ungern. Dom slår sig in, tränger sig in eller smugglas in av vänsterfolk. Polis och tullare får det svettigt, och sjukskriver sig nog... Jag träffar många som beklagar det som händer och jag säger alltid, att man får det man röstar på. Igår kom en äldre dam, över 80 år på gatan. Hon stannade och pratade med mig, om sin oro för "flyktingarna" som kommit till byn, och om äldreboendet som tömts på hennes barndomsvänner, som nu ska byggas om till "ensamkommande".. Hon sa, att hennes smala lycka är, att hon inte behöver medicin, för det skulle hon inte ha råd med. Innan hon gick, tog hon mig i armen och sa:
  - Jag tycker inget är roligt längre....
  Hennes tankar har 6 av tio svenskar, ingen framtidstro.

  SvaraRadera
 5. Jo. Livslusten, den har de berövat oss, bland mycket annat.

  SvaraRadera
 6. Mig berövar ingen min livslust men erkänner att det är svårt ibland.
  Vi har SD att förlita oss på.SD`s politiker är underbara människor som vågar,orkar stå emot djävulska journalister och mobbarna i 87án.
  Det är skrattretande att se hur kommunisterna vrider sig som maskar när de MÅSTE gå SD tillmötes och stänga gränserna.Tio dagar!Som om det skulle hjälpa.
  Vill tacka Carina-Fina för ett utomordentligt bra reportage.

  SvaraRadera
 7. Tack och lov för internet!
  Det vill säga att vi som vill och inte har behov av att matas själva kan söka information!
  Tack inte minst till dig som vågar vara officiell!

  Jungman Jansson

  Själv väldigt anonym....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rak rygg och inget att skämmas för....

   Radera