söndag 22 november 2015

Bah-Kunke och Birgitta Ohlson är så islamiserade att de varken ser eller hör.

Agendadebatt om islamiseringen i Sverige, varför väljer unga män att resa iväg från ett öppet fredligt samhälle till en mördarpakt i Syrien? 

En muslim i en Stockholmsförort menar i programmet att ungdomarna har en massa frågor, men får inga svar. De äldre imamerna i moskéerna kan inte förklara för de yngre muslimerna hur det ligger till, vad som är tillåtet och vad som är haram= förbjudet enligt islam. 

Har jag fattat saken rätt så blir killarna massdräpare eftersom det finns så många olika tolkningar av Koranen, att de inte pallar att få rätsida på vem av alla islamtolkare som har rätt. Är det rätt att spränga otrogna bäbisar som IS säger eller är det haram som en del imamer, men inte alla, säger, det tycks vara frågan. 

Som två svenska politiker så häpnadsväckande missade.

Ty. I Sverige finns en enda lag, den gäller för alla i Sverige, det finns endast ett svar. Så till alla yra män med frågor: Det är inte -  aldrig -  tillåtet att dräpa. 

Och det är inga muslimer eller ens imamer som kan ifrågasätta detta faktum. Detta borde regeringen se till först som sist, att alla i detta land följer svensk lag. Ge efter på det och vi har hotnivå fyra att leva med. 

8 kommentarer:

 1. Man missade det självklara: DET ÄR ISLAM OCH MUSLIMER SOM ÄR PROBLEMET.
  Det finns ingen naturlag att en individ måste vara religiös och tro på gud och då den mest barbariska kvinnofientliga och allmänt mest intoleranta religionen av alla.
  Det är ju själva fan (jo det menar jag) att Alice Babs Olsson inte ställer frågan varför inte världen är fylld av hinduiska/buddistiska terrororganisationer.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 2. Att sveriges lag ska gälla i sverige är ju en självklarhet för alla.
  Utom för de som styr och ställer här och nu, samt deras medlöpare.
  De förminskar sverige till att vara intet och höjer upp andras lagar och kulturer till att vara de gällande.
  Hoppas deras tid snart är över och andra med mer logiskt tänkande, tänkande överhuvudtaget, tar över.

  Skogis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudet på spiken.

   Med tanke på rådande kris, det som komma skall och den handlingsförlamning som verkar finnas undrar man vad eller vem som regerar. Den totala avsaknaden av styrning av ett statligt verk och myndighet saknar motstycke i svensk historia och man funderar på vem eller vilka som har hållhakar på politikerna? Har man månne blivit fotograferade under orgier på Bilderbergsgruppsmöten eller vad är det?

   Radera
  2. Hahahaha...Du kanske träffade huvudet på spiken ? Vem vet vad för foto,som existerar från Sarajevos tre bordeller ?

   Radera
  3. Jag har kommit till den insikten att Sverige, mest förmodat, inte längre varken har en självständig eller överhuvudtaget fungerande ledning.

   Argus här är säkert inne på rätt spår, det känns som om allt är en ren kuliss.
   Så länge motsatsen inte bevisats så tror jag att landet står under mycket kraftig påverkan av andra, starka aktörer.
   Något Är fel, men vad?

   Radera
  4. Ja visst är det något mystiskt,när inte ens det neutrala överhuvudet Calle XVI begriper bättre,än att uttala sig mot sig själv ! Ungefär samma nivå som Systembolagets reklamaffischer i sina fönster. "Köp inte hos oss" ,eller tag en "vit dag" !
   Nu inför "klimatmötet i Paris" uttalar monarken,att han endast äter kött varannan dag !Och detta som egen köttproducent med slaktdjur,på sina slott och herrgårdar ! Alltså ovanpå ett förbudmot badkar,ännu ett steg vidare för "klimatet" ! Nästan uttalande som man skulle vilja tro härrörde från "vice statsministerin" :)

   Radera
 3. Bah-Kunke & Ohlson är två vindflöjlar som vänder kappan efter vinden.
  Två opålitliga tanter, deras käftar går som lärkvingar.
  De är fullständigt historielösa.
  Ge dem fooooten!

  SvaraRadera
 4. Alla svenska politiker som inte står upp för svensk lag i Sverige måste tvingas avgå.

  SvaraRadera