onsdag 7 oktober 2015

Vem ska vi tro på?

1. Gammelmedia UNT: -"Polisen i Tierp har tagit emot anmälningar om hot och våld mot flyktingar tillfälligt bosatta i Tärnsjö. Enligt anmälan ska ortsbor bland annat ha kastat sten på flyktingbarn." 

2. Gammelmedia DN (- dock ovanligt nyanserade- ): "Flyktingar och ortsbor i Heby, 45 kilometer nordväst om Uppsala, har anmält varandra för stenkastning."

3. Ortsbo och ögonvittne: - "Hur kan komma sig att rubriken i UNT lyder: Här kastas sten mot flyktingbarn. Varför lyder inte rubriken: Flyktingbarn kastar sten på människor, bilister samt motorcyklister. Klättrar på folks biltak samt snor andra människors egendom. Varför är det vi ortsbor som hängs ut och inte vice versa? Jag säger inte att det är rätt att vandalisera någon annans egendom men efter en lång rad liknande incidenter mot oss lokala ortsbor så förstår jag att någon enstaka person till slut tappar fattningen. 

Jag är så sjukt less på att man INTE får ta upp någonting överhuvudtaget om saker som händer mot dem svenska invånarna och det svenska samhället, för så fort man kritiserar nyanlända så är man rasist och man har ingen medkänsla för andra människor. Och jag är ännu mer trött på all jävla vänstervriden media som gör allt för att inte skriva ut en sanningsenlig rubrik, så till den grad att det är vi, svenska folket, som till slut blir uthängda som empatilösa, vandaliserande, okänsliga invånare. Usch."

1 kommentar:

  1. "Ortsbo och ögonvittne"...är någon överaskad av slaskmedias beskrivning av "sanningen"
    Stefan H

    SvaraRadera