fredag 9 oktober 2015

Tiden är här, svenska folket. Fly, eller bygg en bunker.



Morten Uhrskov Jensen, journalist, Jyllandsposten:
Det oåterkalleliga svenska sammanbrottet.

Mycket få år skiljer mellan ett tillsynes välfungerande Sverige, och ett land i kaos, sammanbrott och anarki. 

Det mest hederliga och det minsta man kan begära är att den svenska eliten omedelbart erkänna sönderfallet av Sverige, i ett fullständigt oöverskådligt kaos av helt olösliga kulturella, etniska och religiösa konflikter, det hela garnerat med avvecklingen av den svenska välfärdsstaten som garanterat kommer att mångdubbla konflikterna, ty när matskålarna är tomma slåss hundarna.

I åratal kom många, alldeles för många, asylsökande till Sverige.  Antalet låg ofta mellan 10.000 och 20.000 om året. Därefter en hisnande raketstigning till 30.000 under  2011, 44.000 under 2012, 54.000 under 2013 och 81.000 under 2014. Vanvettiga siffror, i synnerhet som man det inte finns några säkra siffror på hur många som verkligen finns i landet, då svenska myndigheter inte ens lyckas med att utvisa de som fått avslag.

Samtidigt är det bergsäkert att den ickevästliga invandringen, som genomsnitt betraktat är en ekonomisk katastrof för Sverige, och för alla andra europeiska länder som tagit emot stora grupper från mellanöstern, Afrika och länder som Turkiet, Pakistan och Afghanistan.  I Sverige är ca. 85 procent etniska svenskar i arbetsför ålder i arbete, men bara 52 procent av ickevästliga invandrare. Bilden har sett likadan ut de senaste 15 åren. Växer den sistnämnda befolkningsandelen mer och mer, är det en väg rakt mot ruinens brant för den svenska välfärdsstaten som redan är grundligt utarmad.

Det nya normala.
Nu tyder allt på, att Sverige går från ohållbart höga nivåer av mottagande  ( antingen de kommer som asylflyktingar, ekonomiska invandrare eller familjeåterförenande) och inom mycket snar tid kommer antalet att vara helt förödande till antalet. Den senaste prognosen från Migrationsverket rusar mot 180.000 (lågt räknat) asylsökande till Sverige  2015. Det motsvarar nästan två procent av den nuvarande befolkningen. På ett år.
Fortsätter detta nya ”normala”, betyder det att ursprungssvenskar kommer i minoritet inom 10 - 15 år. Utvecklingen är glasklar, förutsatt att mardrömssiffrorna står sig eller vem vet - växer. Sverige står nu och ett par år framåt inför nationell kollaps. 

Medan vi i Danmark har ett årtionde eller två på oss att besinna oss, kommer det svenska ekonomiska och kulturella sammanbrottet att ske inom bara få år. Från första parkett kommer vi att kunna uppleva hur ett fantastiskt hypermodernt land krossas och kastas ut i politisk och fysisk kamp, om vem det är som egentligen har kontrollen över territoriet. 
Det kommer att smärta att uppleva på.

JP

Och detta, hela puckade Hälsingland, är INTE borgerlig skrämselpropaganda!

8 kommentarer:

  1. Vore intressant med en kommentar av sociopaten från Täby.

    SvaraRadera
  2. Han såg i syne alla dom tälten som man skulle sätta upp på åkrarna och under granarna i skogarna. Han kanske är delägare i tältbusiness?
    Och alla som bor där skulle äta på en förstklassig restaurang i Täby som han gör.

    SvaraRadera
  3. Sverige har ett kommuniststyre därav kaoset i landet.Deras drömland är under uppbyggande.PK maffian är till stor hjälp för vanstyret, slaskmedia hjälper till med nedrustningen av vårt land.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Underligt att ledarskribenten på helahalsingland rör sig med borgerlig skräckpropaganda?
    Verkligheten är ju sedan länge redan här: Brist på sjuksköterskor, lärare, personal inom vård/omsorg, svikande skatteinkomster...är det skräckpropaganda?

    Det spelar ju ingen roll hur många ickesvenskar som tillåts komma hit, det finns ju inga tjänster så det räcker till. Att vi har många gamla som behöver vård, det är inget nytt men heller inget problem.
    Det är lätt att ordna: Tillsätt fler tjänster och vi svenskar tar de jobben. Rätt löner och tillräckligt med personatäthet och direkt har vi ordnat det hela. Arbetssökande svenskar finns det så det räcker.

    Att säga att det behövs arbetskraftinvandring är helt fel.
    Vi kan plocka hit hela Syrien...men finns inte arbete så finns inte arbete.
    Bristen består i att det inte finns tjänster till det behov som finns.
    Men det begriper de inte.

    SvaraRadera
  7. En sak till, de här siffrorna om att det kommer att finnas för få för att sköta de äldre: De är bara teorier. Några få akademiker lade fram några siffror, några politiker gick igång utav bara h#¤%:e och sedan dess är detta mantrat. "Vi kommer att vara för få".
    Siffrorna kommer i stort från ett ytterst fåtal källor.
    Sedan att gammelmedia kör med detta mantra, det är väl ett bevis på att det är lättare att någon annan tänker åt en.
    (många tidningar står under kontroll, dvs.de har en agenda de inte får avvika ifrån. Men det mörkas ordentligt)

    SvaraRadera