tisdag 6 oktober 2015

Sjuklig besatthet av att inte kränka muslimer och afrikaner gör oss till krypande ynkryggar.



Nu är det baconets och korvarnas tur. Rapporter i UK visar att fläskköttsprodukter är på tapeten för att förbjudas på arbetsplatsernas matställen. Ännu ett exempel på den sjukliga underdånigheten av att inte kränka. Snart har vi bara två val - halal eller att svälta oss till döds. 

Men min religion tillåter mig att äta vad i helsike jag vill, förutom djur vars strupe har skurits av. 

Så behåll baconet  - och förbjud förbjudarna.

3 kommentarer:

  1. En nåd att stilla bedja om... att förbjuda förbjudarna.
    Man får inte äta vad man vill, man får inte använda sunt förnuft, man får inte tänka fritt, man får framför allt inte tala fritt.
    Snacka om ett samhälle i fritt fall!
    Ljuset i tunneln kan knappt skönjas... kommer det någonsin tillbaks i vår tid?
    Hoppet finns kvar, men det brådskar. Vi är nära att nå "point of no return", för ett samhälle att kunna bo och trivas i.
    Jag hoppas på ett snabbt sammanbrott och därmed ett lika snabbt politiskt sammanbrott. Vad som kommer ut ur spillrorna vet man ju aldrig, men det måste vara bättre än det vi ser framför oss just nu.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja, nu ser jag ingen återvändo. Vi har bara ett val- börja om- gör om!

    SvaraRadera
  3. Får och lamm stjäls från hagar under sommaren av...ja vem...men griseknoen får vara ifred... bacon och scrambel eggs är mums.
    Judar (koscher) och muslimer (halal) får äta alla djur som har två klövar och idisslar...och grisen har två klövar...men den idisslar inte...!!!
    Stefan H

    SvaraRadera