torsdag 15 oktober 2015

Så agerar riktiga folkvalda politiker.-Ja vi kan!!Galet stor uppmärksamhet inför extra presskonferensen med Sveriges enda oppositionsparti, av statsministern ständigt blamerade som "nazister och vitmaktare" i hatiskt hjärntvättarsyfte. 

Här tas äntligen bladet från munnen om det samhällsskadliga och omvälvande undantagstillståndet som råder, och som sjupartiet och media konstant döljer och förskönar i rosa propagandalullull. Fakta ska nu föras ut med full kraft till alla blinda ja-sägare med döva öron.

SD startar idag en historiskt gigantisk folkrörelse genom att med handlingskraft gå ut direkt till flyktingarna om vad som väntar i vårt land i form av raserad välfärd och destruktiv ghettofiering. Och direkt till svenska folket som gått på bluffen att Löfvén och Danielsson ska komma att rädda hela världen på bekostnad av Sveriges fred, välstånd, säkerhet, jämställdhet, grundvärderingar och trygghet.

När riksdagen är ett maranatamöte i kaos, då måste nya friska vägar sökas.

SD har mobbats ut ur riksdagen, då tvingas SD arbeta utomparlamentariskt och med direktdemokrati för att ta hand om Sverige, så att vi också i framtiden förmår hjälpa flyktingar från krig och utsatthet på plats. 

5 kommentarer:

 1. Måtte den informationen tränga igenom alla de filter av varierande grad som byggts upp genom årtal av propaganda och hjärntvätt.

  Skogis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta nya tag och bidra så mkt jag kan!

   Radera
 2. Först ställer KD hela 7-klövern naken där...Beata vet inte längre på vilket ben hon skall stå.Detta kommer vi först att få veta efter det möte,som arbetarpartiet Moderaterna håller,med start i morgon.
  Ingen avundsvärd post,att vara partiledare i den församlingen.
  Att öppet inför hela svenska folket,bli beskylld för lögn och svek vid riksdagsdebatten lär inte bättre på hennes självförtroende
  Som Fredde bäddat,får hon nu ligga !

  SvaraRadera
 3. Man förstår ju nu hur lätt det är att manipulera människors omvärldsbild med hjälp av media!
  Många får en smärre chock när det går upp för dem att både lokala, nationella och internationella händelser "tvättas" av media innan de läggs ut till allmänheten.
  Samt att gammelfulmedia medvetet deltar i den politiska propagandan.
  Mycket illa att det händer men oerhört bra att det går upp för folk i gemen!
  Jag försöker sprida det här så gott jag kan men det tar tid innan folk förstår, många är mycket skeptiska.

  SvaraRadera
 4. SD visar handlingskraft tar på allvar tag i förslumningen av landet.
  Löfvén är ledaren i Sveriges låtsaskrig.Nu e han i sitt esse.Sossarna måste mobilisera.
  Det fanns en tid, för inte så länge sedan då sossarna inte kunde tänka sig att samarbeta med M.Nu när makten håller på att glida ur deras händer vänder sossarna sig till M och vill samarbeta.Makten framför allt.
  Jimmie Åkesson är en mycket modig man som måste stöttas fullt ut av folket.SD är det enda politiska parti som har visat handlingskraft.

  SvaraRadera