måndag 5 oktober 2015

Löfvén säger "tillsammans",


och menar bara svenska skattebetalare.

På Sverige tillsammans den 12 oktober ska statsministern samla kommuner, myndigheter, företag, forskare, fackliga organisationer, civilsamhället och fler för att "uppmärksamma och utveckla de bästa arbetssätten som finns lokalt, nationellt och internationellt." .........och vem ska åstadkomma det? 

Arbetet följs sedan upp av Arbetsmarknadsdepartementet med regionala konferenser i varje län.
– "Det är min starka förhoppning att alla inbjudna tar sig tid att medverka vid Sverige tillsammans. Det här arbetet har inte tid att vänta och tillsammans kan vi möta utmaningen i att förbättra och snabba på nyanländas etablering", säger Stefan Löfven. 

Eller hur, ont om tid...?  Skulle ha lyssnat på SD för tio år sen, så hade du inte haft slime upp över öronen nu. Du sitter fast, vännen. Och inte ens alla du nämner ovan kommer tillsammans att kunna lyfta det finger som krävs för att få dig och Sverige loss. 

För det behövs briljans och handlingskraft, och det ryms inte i DÖ- tystnadens diktatur.


3 kommentarer:

  1. Björn säger att det som möjligen kommer ut ur detta panikmöte, där chefen retirerar i all sin oduglighet, är att dom flesta tycker om kaffe. Och att några föredrar te.

    SvaraRadera
  2. Det blir det vanliga flosklerna....Sverige är en stormakt för invandringen....bla, bla, bla.....har ni förresten sett bilden när jag hälsar på Obama...och när jag höll talet i USA..."världens första feministiska regering" ...okej...och den nazist, rasistiska partiet SD vill minska invandringen...tack för att du kom Henrik Arnstadt... då avslutar vi mötet och hoppas på det bästa...!!!
    Stefan H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker Löfven tar pengarna detta spektakel kommer att kosta och lägger på ett pensionshus på andra sidan jordklotet.

      Radera