måndag 12 oktober 2015

Godhetspundarna tror de kan köp sig fria.

Godhetspundare Marie från avkortat FB-inlägg

-"Att säga att vi inte kan ta emot mer än x antal flyktingar gör mig galen. Vi bor i ett rikt land. Som exempeI då: vår familj får betala 200 kronor mer i skatt/månad i den nya budgeten då en här haft fett med flax och är höginkomsttagare. Vet ni vad? Ta 200 till! Det är lika med vad jag lägger på snus på en usel vecka. Fördela dem till de som behöver dem allra mest.Det är skam att prata om kvoter. Det är skam att inte möta alla människor med respekt och medmänsklighet, varenda en, oavsett nationalitet, hudfärg eller religion. 

 Främlingsfientlighet. Jag önskar att Björn Söder varit med på X2000 från Malmö till Stockholm i dag. Kanske hade han fått en smäll på käften av mig då, en hård jävla smäll." 

Den här goda höginkomsttagaren har ett hjärta som blöder intensivt för en ensam flyktingpojke som hon förbarmat  sig över på ett tåg. Och eftersom hon själv är Krösus så avstår hon gärna sin veckodos nikotin, och gärna mer därtill - för hon har råd! 

Vad läckert! Sprida sitt överflöd till nån "som bättre behöver det", den känslan är som en sil för denne rikert. Hon fylls i bröstet av sitt eget ädelmod och är mäkta stolt över det inför familj, grannar och vänner. Hon ifrågasätter inte en sekund att det otroligt nog finns andra, som inte haft "fett flax", men som måste betala ändå. Med att avstå välfärd i form av nedlagda äldreboenden, näringsfattig och snålt med mat, brist på personal, för stora dagisgrupper, för stora skolklasser, Pisaskolan, tåg som inte går,  parallella ghettosamhällen, polis som inte löser brott, nedslitna sjukhus med stängda avdelningar och minst 20 timmar på "akuten" för spädbarn. m.m, m.m, m.m. 

Dessutom har fru höginkomstagare helt missuppfattat sin dröm om att vi kan ta emot fler flyktingar för att vi är "rika" - ty det är liksom inte bara att slanta av. 

Det krävs en fungerande plan. Annars kommer kvinnans galanta snuspengar bara att göra att fler och fler kommer till ett land, som inte förmår annat än att slänga pengar efter människor som behöver ett välordnat och välfungerande liv. Inte bli inlåsta  i ett tältläger med nyaste I-phone och märkeskläder för skattebetalarnas vedermödor. 

Och att slå Björn Söder på käften, varför slåss, och varför så att det gör riktigt ont, och varför just Björn Söder.  Allt han vill är att styra upp invandringen för de invandrades egen trygghet och för rätten till ett värdigt mottagande. Och Sveriges bästa.


3 kommentarer:

  1. Varför erbjuder sig inte "godhetsaposteln" att skicka sina snus-pengar till Sydsudan, där 50000 barn lever i svält och ett antal dör varje dag på grund av matbristen. Varför lägga snuspengarna på någon som kan slanta upp 10000 till flygbiljett, 9000 till en Ipad och 7000 till en Iphone, sedan kostar väl märkeskläderna en hel del. Hela Sverige är på väg att gå under likt Estonia, Helt öppet för vatten/folk att välla in. Nått måste göras, så att jag slipper lära mina barnbarn att hantera vapen, för vi kommer att få ett inbördeskrig, jag lovar. Titta på Libanon vad som hände när muslimerna välde in.

    SvaraRadera
  2. Marie skriver alltså:
    "Det är skam att inte möta alla människor med respekt och medmänsklighet, varenda en, oavsett nationalitet, hudfärg eller religion."

    För att EN rad senare motsäga detta:
    "Främlingsfientlighet. Jag önskar att Björn Söder varit med på X2000 från Malmö till Stockholm i dag. Kanske hade han fått en smäll på käften av mig då, en hård jävla smäll."

    Jag förstår att vad den Goda verkligen menade var:
    "Det är skam att inte möta alla människor SOM TYCKER PRECIS SOM JAG med respekt och medmänsklighet ..."

    Tjalle

    SvaraRadera
  3. Suck. Idiotin har tagit över.

    SvaraRadera