måndag 7 september 2015

Kan inte Malena Ernman få vara med och sjunga lite också, snälla?

FB- Upprop från Henrik Schyffert:

-Hej! Johan Rheborg och jag kommer hem till er eller till ert företag och kör jätterolig standup!! Pengarna går oavkortat till Röda Korset för att hjälpa till vid flyktingkrisen. Var med och bjud - högstbjudande vinner! Vi ställer upp på alla selfies ni vill och kommer att göra smygreklam för er på insta utan att han NÅN skam i kroppen. Börja bjud NU!!!

 Nu har de två avdankade folkhemshjältarna fått ett bud de säkert inte kan motstå. Budet på 250 000 kronor kommer från Markus Persson, som blev förmögen när han sålde sitt och två partners bolag Mojang till amerikanska Microsoft för 2,5 miljarder dollar. Försäljningen gjorde honom till miljardär, och Markus Persson har sen dess fått stora rubriker, bl.a köpte han i december Beverly Hills dyraste hus för en halv miljard kronor.  

Vilken sorglig historia. När det oväntade händer, man blir så otroligt nerlusad med pengar - och har inte en aning om hur man ska bli lycklig med dem.  Hus i Bevvan eller egen FB-show, allt för att synas, stackars Markus Persson.

Mycket väntade kommentarer på FB, nn1: -"Tack för att ni använder er genialitet på detta rörande sätt. Skänker tro. Skänker tröst. Skänker ljus."

nn2: -" Hade jag haft massa cash hade jag lätt velat ha er i mitt vardagsrum!! Ni är så himla bra och fina människor!!!"




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar