tisdag 29 september 2015

Jag delar inte entusiasmen.



  1. Linn Olauson, Godhetsväckelsen.
    @UNHCR_NE är fantastiska proffs! <3 /@HansRosling Jaaaa! Inshallah!

Alla var välkomna till sekten, sa Petra Mede, åtminstone "kristna, muslimer och judar". Hinduer, buddhister, agnostiker, ateister m.fl var inte välkomna.

Inte kan man ägna sig åt altruistisk godhet och vara så kategoriskt hatisk som Henrik Schyffert & co. Det blir bara så fruktansvärt vämjeligt att se honom "skämta" och spy ur sig sin narcissistiska bitterhet. 

Välgörenhet som har som syfte att mobba oliktänkande, polarisera, och utesluta....... Tänk att SVT lyckades sabba UNHCRs gala med extremvänsterpolitisk propaganda. 

Kjelle Bergqvist beskrev hur flyktingarna har det när de kommer till vårt Sverige, de bor 230 personer med en toalett och en dusch, och den ynka maten har kryp i sig. Han menade att regeringen och Löfvén lika gärna kunde gå ner på Centralen och pissa på de som anländer..... 

Och ändå skriker alla goda att vi ska ta emot fler!?!???

14 kommentarer:

  1. Gör som jag, låt bli att se skräpet.
    Det är bättre att vi diskuterar hur vi ska agera mot eländet. Vi kan inte tillåta att verklighetsfrämmande personer ska diktera hur vi ska leva i framtiden.

    SvaraRadera
  2. Jag trodde han Kjelle Bergkvist blev puttad från bryggan i Thailand och dog. Jag trodde det var en dokumentär vad jag såg på TV. Så elak som han var. För det är ju vad Svt sänder, dokumentärer, nyheter, fakta, dvs sanningar om livet.

    SvaraRadera
  3. Varför stängde du inte av TVn om du inte kände dig inkluderade? Vi andra som känner för människor på flykt tittade vidare och skänkte pengar för att hjälpa till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gjorde jag. Men. Jag niger och bockar för en inkluderad i givarsekten. Men vad ska vi göra med alla tycker du? Det behövs 20 nya skolor varje dag, var ska vi hitta lärare, bostäder, sjukvård?

      Radera
    2. Vi kan låta flyktingarna bygga skolorna och bostäderna, vi kan låta de utbildade lärarna gå på kurs i svenska, vi kan låta utbildade inom sjukvård gå på kurs i svenska och arbeta i sjukvården.

      Radera
    3. Försvaret har fått en förfrågan från migrationsverket om att få sätta upp tält eller modulhus för 10.000 flyktingar...det kommer ca 10.000 flyktingar/vecka....och var ska övriga 510.000 som kommer under ett år bo...och svetsaren är i USA och pratar om toaletter...!!
      Stefan H

      Radera
  4. Yes! Imorgon!! Du har åtminstone en dröm. En vacker dröm. Som aldrig kommer att bli verklighet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förmågan hos dessa nya finns inte och totalt ointresserade verkar dom också vara. Sönerna ser sina fäder sitta gloende på tv och bli försörjda, så varför anstränga sig i dumlandet. Hilka tanterna får passa upp latoxarna. Detta går vidare till generation efter generation. Kravlös flathet av politikerna i sjuan

      Radera
  5. Bara så man ser proportionerna:
    Skrammelinsamlingen gav 40 mio.
    Dessa räcker till 40 "ensamkommande barn" i ett år.
    Det kommer uppskattningsvis 12.000 ....

    Men insamlingen var ju till UNHCR och Röda Korset.
    UNHCRs budget visar ett underskott på typ 40 miljarder i år.
    Nu efter skramlet är underskottet bara ... 39,96 miljarder !
    Det blir till att skramla vidare ....

    Som sagt: Bara så att man ser proportionerna !

    Tjalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men låt de frälsta sväva ovanpå ett dygn eller två till. Halleluljah!

      Radera
  6. Låt oss hjälpa ALLA. Om sen båten sjunker, vad gör det?? Mig är det likgiltigt om vi får hundratals No-go-zoner där varken polis eller utryckningsfordon kan köra in utan eskort, om våra barn får bo hemma till vuxen ålder för att inga bostäder finns, om landet blir allt otryggare för att unga män från länder där en av fyra begått våldtäkt och/eller har en usel kvinnosyn härjar på¨gatorna. Om bilar brinner i förorterna och om välfärden går på knäna. och så vidare i all evighet. Vad gör det. Bara vi kan trycka in så många som möjligt i vårt land. Eller hur. Sign inte ett dugg ironisk :-/

    SvaraRadera
  7. Otäckt så jag nästan mår illa
    https://morklaggning.wordpress.com/2015/09/29/ingen-flyktingkris/#more-13678

    SvaraRadera
  8. Tack för länk, jag har tappat all tro på mitt land att repa sig efter detta.

    SvaraRadera