måndag 14 september 2015

Birro rules.



Marcus Birro: "Det är då jag tänker på Sting och hans sång. För tänk om det är så att även människor som sympatiserar med SD är för en solidarisk och generös människosyn? Bara tänk tanken i några sekunder. Tänk om det faktiskt är så att din fiende inte är den du tror att han är. Kan man vara sverigedemokrat och vara generös mot människor i nöd på samma gång?
Så länge den mediala och politiska eliten envisas med att utmåla hundratusentals människor i det här landet som hjärtlösa rasister kommer ravinen mellan folklighet och elit att öka. Vi behöver lägga ner vapnen och bjuda in till samtal, kanske just med dem vars uppfattningar vi inte delar. Det är dags för den självutnämnda och politiskt korrekta eliten att verkligen mena det de säger när de skryter om hur toleranta och vidsynta de är."

1 kommentar:

  1. Tänk om????????????
    SD sympatisörer är de mest generösa människor som finns!De vill ALLA människors väl!MÅNGA av de människor som skänker pengar till behövande är just SD sympatisörer.De vill framför allt kämpa för ett fritt Sverige utan att bli förtryckta av kommunisterna!
    Kommunisterna står för ondska & inget annat!
    Go for SD

    SvaraRadera