söndag 30 augusti 2015

Snart öppnas Mona Sahlins hotline för extremisterna.


skriver metro idag.

Mona Sahlin är så förbrukad. Hon förknippas med alla de, som krossat det trygga Sverige som hennes partikamrater och vi medborgare stolt byggde upp tillsammans en gång för inte så länge sen. 

Allt har de raserat med sitt odefinierbara snack om lull-lull; äldrevården, sjukvården, skolorna, psykiatrin, barnomsorgen, järnvägen, ja allt. Hon har aldrig, och kommer dessvärre aldrig att förändra nåt till det bättre.

9 kommentarer:

  1. Och nu jagar hennes lakajer alla som vågar sätta på pränt,hur den verkliga vardagen ser ut i nya Sverige.
    I dagens "Julia Caesar-inlägg" hos snaphanen.dk,som jag lagt in i länk nedan kan ni få en sann bild över landets kritiska tillstånd.Det fria ordet skall med alla medel tystas/förbjudas,och den som inte följer dekretet kommer att jagas långt i ödemarken,av PK-organen likt DN m.fl. regimtrogna blaskor:
    http://snaphanen.dk/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett fantastiskt inlägg, Lars, som jagt ut på FB, med texten: Nån som vill veta den skrämmande verkligheten bakom Wolodarskis och andra propagandisters DDR-förföljelse av en kvinnlig pensionerad systemkritisk journalist.

      Radera
    2. För att ytterligare stärka oss Sverigevänner,fann jag även ett talande bevis för den förföljelse som sker från den etablerade pressen.I detta fall DN`s chefredaktör Wolanski(eller vad avfället heter).Det hela finns hos Avpixlat under deras "newsdesk":
      http://avpixlat.info/newsdesk/dns-chefredaktor-peter-wolodarski-att-fangsla-personerna-bakom-alternativ-media-pa-natet-kan-vara-den-enda-losningen

      Radera
    3. Tack Carina... Så många som möjligt måste informeras om vad som är på gång i landet.... Det är aldrig för sent att vända trenden,vilket DDR`s fall bevisar.

      Radera
  2. Titta på bilden, ser du ondskan i hennes ögon?

    SvaraRadera
  3. Sahlin fick 10 miljoner som budget och det enda hon åstadkommer är en telefonlinje!? Vad har hon gjort av resten av pengarna??? Hallå revisorn det är något skumt här!

    SvaraRadera
  4. Johan Westerlund (s), skriver idag om att Mona har "... en flack inlärningskurva"...
    Fundera på innebörden...

    SvaraRadera
  5. I mina ögon den mest egoistiska personen i sossegänget. Avskydd enligt Jan Björklund och för att hålla henne på mils avstånd ger dom henne hittepåjobb. Inser hon inte att hon är ett politikiskt påhäng?
    Hon har aldrig bidragit till något bra mig veterligen.

    SvaraRadera
  6. Wolodarski är han nån form av diktator? Tycker det skriker ism när han vill fängsla oliktänkande.

    SvaraRadera