söndag 30 augusti 2015

Niklas Strömstedt, vissångare: - Sveriges moralförfall och pauperiseringen av välfärden är maktlösa SDs fel.

Inte den siste dåren, men förhoppningsvis en av dem.  Det finns anledning att utropa: - sjung, för helvete sjung. Men jag tål inte karlns sövande försök till utstötande av ljud.

2 kommentarer:

  1. Upp flyga orden stilla tanken står.Lever man på solsidan ser man inte motsatsen i livet.Strömstedts smörliv lever inte den vanlige Svensson.Klart att sångaren vill fortsätta åka på sin räkmacka.
    Vi har ännu inte sett honom göra den stora godhetsgärningen att vara bruntungad räcker inte till för att övertyga omgivningen.
    Flytta ut i verkligheten lille Niklas bort från fina våningen,då träffar du på riktiga livet.
    De verkliga politikerhjältarna finns hos SD att våga gå emot kommunistmobben.Det är mod!

    SvaraRadera
  2. Niklas Strömstedt, Malena Ernman, Özz Nuyen, Henrik Schyffert är alla miljonärer. Kändisar. Tillhör Sveriges elit. Lever i isolat. För fortsatt god publicitet och inrullande miljoner krävs att liera sig med makt och media.

    Deras twittrande är en variant på Monty Pythons sketch där överklass-miljonärer satt och skröt om hur fattigt de hade de som barn; någon bodde i en skokartong vid en motorväg. En annan fick bara äta varmt grus till frukost och en tredje tyckte att det var höjden av lyx; själv fick han klara sig på en näve kallt grus och han fick jobba så mycket att han fick gå upp på morgonen innan han gick och lade sig.

    Där sitter Strömstedt i sin paradvåning mitt i Stockholm, innanför tullarna och bräker hur förfärligt det vore om vi slapp mångkulturens överfallsvåldtäkter, slakt på Ikea och göteborgare som åker ned till Irak och skär huvudet av kristna flickor i 7-årsåldern på väg till skolan.

    För en sak är säker. Med sverigedemokraternas invandringspolitik hade Elin Kr@ntz inte blivit våldtagen, fått huvudet krossat och slängd i ett buskage. Carola och Emil hade inte blivit knivslaktade på Ikea i Västerås. Men med den politik som Niklas Strömstedt, Malena Ernman, Özz Nuyen och Henrik Schyffert röstat fram så är de döda. De har blod på sina händer och borde hålla truten.

    SvaraRadera