lördag 29 augusti 2015

Lena Mellin, tror hon ens på sig själv?



Mellin har skrivit en krönika om Jimmie Åkessons tal idag. I samma ögonblick bjuder hon omedvetet  in och demaskerar det vi alla redan vet - att på gammelmedias redaktioner lever alla i sakrosankt världsfrånvändhet. 

Graden av insnöadhet har dock inte stått så skriande kristallklar som efter Lena Mellins iögonfallande desinformationsuppvisning idag: Ingen på aftonbladet har nånsin hört talas om maktmissbruket och vanstyret av Sverige, kuppartade DÖ, och oppositionens lealösa kapitulation. Ingen på aftonbladet har nånsin setts lyfta ett ögonbryn över flest våldtäkter i världen (Lena Mellin: "svenska kvinnor är mer benägna att anmäla" Jeeez!!), gängskjutningar, granater mot oskyldiga, grava åldringsrån, misshandel på asylboenden, skolornas dramatiska ickeprestationer, utanförskapets islamisering, välfärdsbedrägerier, fattighån mot sjuka och gamla, det generande rasistkortet, hot och hat.


Men logik är inte Lena Mellins starka sida. För det är definitivt inte rädsla och otrygghet som får SD´s väljarkår att växa. Det är den underbara förmågan att se även det gammelmedia inte visar oss. 

Det värsta med Lena Mellins medialögner är att hon tror på dem själv. Hon är för evigt lost in space. 



Which countries are under the most strain in Europe's migrant crisis?

8 kommentarer:

  1. Läser faktiskt gärna vad Mellin skriver, men resultatet tycks vara mycket tillfällighetsberoende, eller humörberoende.?
    Alltifrån kompletta vansinnigheter till emellanåt rentav förnuftiga krönikor.
    Denna om Åkesson är nog mest ett beställningsarbete, uppifrån..

    SvaraRadera
  2. För mig är hon lika passé som KGB, Guillou, Helmersson m.fl.
    Med den här krönikan åstadkommer hon inget anat än att skämma ut sig själv.

    SvaraRadera
  3. Ja Sverige är en ankdamm som leds av ett gäng lama ankor, sen kvittar det om de är blå eller röda. Inte för att det skulle bli bättre med en JÅ, snarare tvärtom, som bara har en fråga på bordet Jag saknar lite nytänk - kanske en helt nytt parti men var ska det växa fram ifrån?

    Någon proteströrelser syns inte till. Och Gud bevare oss för de gröna - de bara klankar, bilar som snart går på el och drar lika mycket energi som en symaskin.

    Vänligen,
    Svensson

    SvaraRadera
  4. Du efterlyser en proteströrelse, mot vad?
    Om inte du ser att det enda hopp vi svenskar har till protest mot vansinnetär "enfrågepartiet"SD, då undrar jag hur du tänker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ojdå, jag har viss kommit till en rasistblogg . jag ska omedelbart bege mig härifrån för alltid.

      Jag efterfrågar lite nytänkande i politiken. Att skylla alla Sveriges problem på invandrarna som SD gör är inte nytänkande.

      Radera
    2. Hahaha-ha, rasistblogg, nädu, det duger inte. Rasistkortet är så dödsute. Hasta la vista.

      Radera
  5. Jimmie Åkesson är den bäste partiledaren vi har i Sverige.Han vågar tala om verkligheten den vi vanliga människor lever i.Folket är trötta på kommunistdravlet.Alla ska ha lika stora skor,äta samma mat tycka likadant,utom nomenklaturan!Där sitter tanten Melin å sörplar på champagnen.Vi andra ska hålla till godo med vatten.
    Nomenklaturan i kommunistsverige har börjat likna överklassen i franska revolutionen.Trycker ner folket i skiten å vill själva leva på gåslever.Det har blivit omvänt i samhällsstrukturen men kommunistgaphalsarna märker det inte själv.
    Därför sätter lille Svensson sin tilltro till SD.Med rätta.
    Go for SD!!!!

    SvaraRadera
  6. Proteströrelsen finns i SD`s väljarkår!!!!

    SvaraRadera