tisdag 4 augusti 2015

Förakt för demokratin och våld mot oliktänkande.

Vad än de här två nyttiga idioterna vill. Så inte är det att skydda tiggare. 

Eller fråga polisen som sover i bakgrunden och tycker att han har för liten ingångslön.




Från FB.

10 kommentarer:

  1. Typiskt osvenskt beteende. I mitt Sverige hade dessa individer repatrierats tillsammans med sin klan. Men Svensson börjar vakna, i Tierp sanerade man i förebyggande syfte ett boende för ensamkommande ungkarlar, man har väl tagit efter vänsterpacket.

    Jag lyfter på den hatt jag inte har för ett oerhört lyckat mediaevent för SD Stockholm. Man skulle kunna tro att de är proffs på räckviddsoptimering.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja sällan har så få kronor,renderat en sådan enorm vinst !
      Vad skulle en landsomfattande reklamkampanj ha kostat,för att nå ut med motsvarande budskap ?
      Ett stort tack till PK-organen i "världsmetropolen" Sthlm.

      Radera
  2. Man kan tycka en hel del om detta "event".
    Men, ett par saker kan vi väl vara överens om, SD har lyckats till 100% att föra ut sitt budskap i media och vänstern har visat sin "sanna demokratiska ådra", dvs tyck som vi, annars är du en rasistj-l och ska misshandlas.
    Att Lagen bara stod och tittade på är ju fö helt skandalöst. Pröva att riva ner random affisch en vanlig dag framför polis/väktare och se vad som händer, fanns nu säkert 100-tals tillfällen där polisingripnade normalt skulle ha gjorts.
    Men så har vi ju "kräket" Eliasson som polischef i Stockholm också, han hade säkert hotat med en månads suspenion för den polis som ingrep...
    Sd är iaf att gratulera, alla media lyckades att föra ut budskapet om var vänstern står ifråga om yttrandefrihet och demokrati.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Arlav, huvudet på spiken vad gäller polischefen.

      Radera
  3. Det blev en minimal ansträngning, en minimal kostnad och maximal utdelning. Hela Sverige har nu fått ta del av reklamen. Vänstern är SDs bästa valarbetare.

    SvaraRadera
  4. Demokrati, finns inte på kommunisternas agenda!Våld och förtryck mot oliktänkande är deras stående mantra.Uppviglare forslas in i vårt samhälle och visas flinande upp på bilder i slaskpressen.
    Sverige var ett bra land innan dessa våldsverkare började uppträda på kommunistarenan.Kling å Klang verkar vara i sitt esse.Våldsverkarna försörjs av trälarna,skattebetalarna allt i sin ordning!PK maffian applåderar!
    Jasså....

    SvaraRadera
  5. Kan du förklara vad dessa människor gjort för ont?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hört talas om demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet?

      Radera
  6. Det var absolut inget svar. Svårt att förklara vad du menar?

    SvaraRadera
  7. Dessa upploppare är outbildade och obildade och kan inte föra sig i seriösa sammanhang. Bär sig åt likt apor och klättrar runt väggarna o lever om.
    Kommunist blir jag aldrig så mycket förstånd har den gode guden gett mig, tack o lov.

    SvaraRadera