tisdag 7 juli 2015

Varning för inhumana Sverige!


"No life Kulthammar" och "Prison is better" och "Give the children a room to play". Det var några av protestropen från de boende på asylboendet Kulthammar i Järvsö, som under måndag förmiddag demonstrerade för sina rättigheter.

– Det här är inte värdigt liv, det är inte ett boende anpassat för människor, säger Malik Al Dablan, som varit med att organisera protesten utanför asylboendet Kulthammar i Järvsö.
Majoriteten av de cirka 200 boende på anläggningen samlades på måndagen utanför Kulthammar för att uppmärksamma vad de anser vara stora problem på boendet sedan en lång tid tillbaka.
– Det är mer som ett fängelse än ett boende, ropar en person ur gruppen.
– Jag har flytt från krig i Syrien och hoppades på mer mänsklighet här, säger en annan.

6 kommentarer:

  1. Hur tänker man när man högst avsiktligt väljer att bosätta sig hos otrogna hundar och strukturella rasister? Det duger inte med något av de länder man passerar, särskilt inte eventuellt muslimska, utan det är just till de otrogna hundarna och strukturella rasisterna man vill.

    Har man förväntningar som avviker från det i Kulthammar upplevda? Om man har det, hur begåvat är det?

    SvaraRadera
  2. Man har tydligen fina fängelser i Syrien. Varför inte återvända dit eller till ett närliggande land om det nu är så hemskt i Sverige? Nej men så dum jag är, där är ju inte allt gratis. Gratis är gott!

    SvaraRadera
  3. Usch så hemskt...hoppas de sprider nyheten till sina landsmän som är på väg till kalla Sverige...så slipper de denna vidriga behandling. Bättre de stannar i sitt krigsland...det måste ju vara rena paradiset mot det här...inget lekrum...jo jösses.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att det tar sina nya Ifåner och ringer hem och berättar detta hemska....
      Vore tacknämligt..

      Radera
  4. Hugaligen, Sverige är ett inhumant land med inhumana politiker.
    Skäms på er för er låtsas godhet. Hut går hem.

    SvaraRadera
  5. Här i Härliga Hälsingland kan de njuta gröna ängar och lummiga skogar, men sandråttor trivs väl bäst i sitt rätta element. Allt gnäll står mig upp i halsen. Köp returbiljett - säkert billiga avgångar.

    SvaraRadera