måndag 6 juli 2015

Var modiga greker.

Kämpa för att som första land lämna EU. Börja med att återgå till er egen valuta och sen såklart börja odla egna tomater istället för att importera.

 EU gav Grekland miljarder, och de kunde inte betala tillbaka, EU gav dem mera och de kunde inte betala tillbaka, EU gav ännu fler miljarder och grekerna kunde fortfarande inte betala tillbaka -  vilken skräll. Jag skulle ha gett vad som helst för att få se de självgoda och arroganta niorna på  Schulz, Merkel och co när nejet kom. 

EUpamparna är nu inmålade i ett hörn, de kan inte begära mer pengar av sina landsmän för att täcka upp för grekerna, och de kan inte dumpa grekerna eftersom det är vad de själva vill.... Grekland är civilisationens vagga, dom uppfann demokratin - så fattas bara att de röstar nej till diktatur. Vad kunde vara mer demokratiskt. De är ett nobelt europeiskt folk, och om de i framtiden lär sig att välja ärliga, icke-korrupta  och kompetenta politiker så kommer grekerna att överleva.

Semesterfirarna säger JA. De är på grekernas sida och ignorerar finanskrisen, redan har sökningen på resor till Grekland ökat med 16 %. När grekerna återgår till sin egen valuta kommer landet ha sin chans till återuppbyggnad, speciellt om de fortsätter att ha IS-fria stränder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar