onsdag 24 juni 2015

Varning för Migro! Möte endast för redan frälsta av ett våldtaget land i upplösning.

Migro gör ett utskick på FB: - Allt fler politiska företrädare vill införa restriktioner för migrationen men vem i svensk politik står upp för en friare migration?
Varmt välkomna till "debatt" mellan SSU:s ordförande Ellinor Eriksson och MUF:s ordförande Rasmus Törnblom.
"Modererar" gör Migros Fredrik Segerfeldt.
Innan och efter "debatten" bjuder vi på mingel och vin.
Anmälan görs här, senast 1:a juli 10.00 eller på mail till brentlin@migro.se

Obs: Anmälan är obligatorisk och alla namn prickas av vid entré. (Så att inga oliktänkande kan smita i bland de världsfrånvända snällisterna).

"Debattörer": Rasmus & Ellinor. Har ni någon speciell fråga ni vill att vi tar upp?


Modererar gör ingen mindre än Migros Fredrik (Bagdad Bob) Segerfeldt!

 Själv har jag läst på om MIGRO:

- Migro är ett forum för idédebatt om migration och fri rörlighet. Vi driver idén om öppna gränser och kritiserar alla former av hinder som finns idag. Vi vill både bredda och fördjupa den i dag snäva migrationspolitiska debatten, och belysa hur "migration bekämpar fattigdom, löser demografiska utmaningar och är ett mer generöst bistånd än alla procentmål världen har skådat". På samma sätt som handelshinder för varor skadar ekonomisk utveckling, skadar murar mot migration mänsklig utveckling.

3 kommentarer:

  1. Var så god å stig in!Dörren står på vid gavel!
    Svinfeldt

    SvaraRadera
  2. Det är synnerligen märkligt hur det kan komma sig att det just i Sverige finns så många, i mitt tycke, svagbegåvade i de styrande leden och deras entourage.

    SvaraRadera
  3. Bagdadbob Segerfeldt förespråkar en rent satirmässig form av ny-liberalism som blandar detta tänkande med snällism och anarkism med ffa självförhärligande godhetsvansinne som om man granskar hans skrivna alster noga, utmynnar i ett närmast kolonial syn på människor från andra (fattigare) länder: "bättre att bo en en kåkstad i Sverige än i Somalia" .

    Att förespråka denna syn på att det är lämpligt att till Europa/Sverige importera ett (tras)proletariat för kapitalisterna att välja och vraka emellan kan ju bara, utan att bli utskrattad , ske i Sverige år 2015

    peter dahl

    SvaraRadera