torsdag 25 juni 2015

På lördag ringer Svenska Kyrkan i Malmö - för islamism.



Klockan 18.30 på lördag kväll kommer den islamism-kritiska organisationen Pegida att hålla en manifestation på Stortorget i Malmö. Det är andra gången i år som skåningarna försöker att fredligt få visa, sin minst sagt befogade rädsla för krigisk islamism. Sydsvenskan däremot är stolta att meddela att förra gången dök åtta hotade och skrämda Pegida-anhängare upp. Och 5000 vilda motdemonstranter.

Redan klockan 18 på lördag kommer kyrkklockorna i St:Petri kyrka att börja ringa till helgmålsbön" i solidaritet för stadens mångfald."

Jag tycker att Malmöborna är ett extremt utsatt folk i en dödligt farlig gangsterstad, med offentliga dagliga skjutningar, granater mot bostadshus och traumatiserade svenska familjer. Det finns så mycket som en kärleksfull och medmänsklig svensk kyrka istället skulle kunna  ringa i klockorna mot, som stöd för sina kristna landsmän. 

Deras ställningstagande är brutalt inhumant och antisvenskt.

6 kommentarer:

  1. Men lösningen är nära....ett fackeltåg är på gång.

    SvaraRadera
  2. Det fattas det ena galna beslutet efter det andra i vårt land.
    Vi måste börja ta reda på vem som ligger bakom besluten.
    "Helgmålsbön i solidaritet för stadens mångfald".Enfald skall det väl vara!
    Hur kan, svenska kyrkan gå ut & vilja ha fred med mördarpacket i den islamiska tron?
    Svenskarna vill ha sin egen kristna religion,tack!Leva i frid & fred utan förtryckare i alla skepnader.
    Svea

    SvaraRadera
  3. Svenska Kyrkan är sedan några år kapat av kommunismen och är under omvandling till en kommunistisk "frontorganisation".
    I t ex Sovjetryssland eller DDR lyckades aldrig kommunisterna genomföra denna enligt "manualen nödvändiga kapning/styrning, men Sverige är så svagt att här har de lyckats. Det finns dock ett hopp i att frikyrkorna är något "otydligare" i dyrkan av kommunismen (än så länge).

    Man kan lugnt säga att Svenska Kyrkan har övergett (förråder) sitt folk och borde döpas om till något annat än "svenska", kanske "kommunistiska kyrkan" eller liknande.

    SvaraRadera
  4. Gå ur Svenska Kyrkan genast!

    http://uturkyrkan.se/

    http://www.kyrkoavgiftningen.se/

    Gör dessa två välgärningar och du sparar mellan 2-8000:- per år beroende på inkomst och församling.

    SvaraRadera
  5. Kyrkan gräver sin egen grav. Om IS tar över kommer det att gå undan. Gick ur för flera år sedan och det visar sig nu att det var rätt gjort. Sparar pengar och vill inte ha med enfaldiga att göra.

    SvaraRadera
  6. Det var många år sedan jag gick ur kyrkan. Då var det mest en fråga om tro, som jag icke har. Idag hade det blivit ett helt annat ställningstagande. Jag var faktiskt i kyrkan idag. En fin liten kyrka från 1100-talet. Den ringde så fint och jag garanterar att den inte ringde för islamism.

    SvaraRadera