onsdag 24 juni 2015

Halleluljah, Morgan Johansson och regeringen.



Loserregeringen låtsas idag att de ska "bekämpa" det romska tiggeriet som slår hårt mot Sverige.

Pajasarna ska också undersöka om det går att införa en lagändring, så att det ska bli "enklare att avhysa personer som bosatt sig olagligt på privat eller kommunal mark".

–  Markägaren måste i nuläget begära in namn(!) [på de som bosatt sig där], sedan gå till Kronofogden(!) och betala 600(!) kronor per person(!? som man vill få avhyst, säger Morgan Johansson.

Det finns i dag cirka 300 sådana bosättningar i Sverige. 

Arma markägare, i landet som menlöst gjort sig till de kriminellas paradis på jorden. Jag vet precis vad jag själv hade gjort med det obefintliga rättssystemet.

2 kommentarer:

  1. Morgan J ljuger inför hela svenska folket.

    Redan idag finns alla lagar som erfordras för att lagföra och avvisa tiggarbosättningar, oavsett var de bor. Detta är en bortförklaring för att man inget gjort tidigare ELLER inte tänker göra något nu heller.

    De lagar som myndigheter och PK-maffian åberopar har ett helt annat syfte än att de det skydd dessa åberopar.

    En tiggare kan inte åberopa någon form av "besittningsskydd", eftersom detta enligt lagarna endast gäller kontraktsbundna hyresgäster, som LIGGER I TVIST MED HYRESVÄRD. Tiggarna har inga kontrakt och betaler inget.

    Likaså behövs inget namn för kronofogden att avvisa intränglingar, som ju inte har något kontrakt bakom sig. De skall helt enkelt avvisas på begäran och Kronofogden behöver inte ens blandas in. Även kronofogdeförfarandet är avsett att skydda kontraktsbundna hyresgäster mot okynnesvräkningar under tvister.

    Skitar man ner i samband med intrången, så finns inget som hindrar att rättsväsendet på begäran lägger egendom som besitts av de nedskitande tiggarna i "kvarstad" för att täcka städkostnader efter städning. Sådan egendom är t ex pengar, vilket de ju verkar ha. Många har ju närmast lyxbilar, det finns ibland husvagnar.

    Nu våldför sig kommunen m fl istället på markägare, som myndigheterna förbjuder att ingripa.

    Hela utspelet med de 3 punkterna ser för mig ut som en mörkning i syfte att plocka bort de regler som redan finns och ger "offren" för tiggarnas intrång rätt att föranstalta om avvisning. Något som alltså f ö inte skall behöva begäras av polis, och om polis på begäran inte ingriper, så skall åklagare ingripa och beordra avvisning, samt undersöka om ansvarig polis brutit mot sin arbetsbeskrivning, d v s högste polischef. Om åklagera underlåter, så skall riksåklagaren ingripa.
    Efter dessa 3 punkter fått lagstadgade åtgärder så blir det precis som förut, d v s:

    Brottslingar hålls om ryggen och svenska folket behandlas som brottslingar.

    SvaraRadera
  2. TACK! Respekt för din kunskap.
    Morgan Johansson och regeringen borde kastas i fängelse för antingen total brist på kunskap, eller medvetet mörkläggande av fakta. Deras förakt för markägare lyser.

    SvaraRadera