lördag 23 maj 2015

Storbritannien är inte lyckligt i EU.

Inget land är lyckligt i EU.

- IS IT WORTH LEAVING THE EU TO HAVE A TIGHTER CONTROL ON IMMIGRATION?

JA  - 72(!)%.

Ju förr desto bättre.


UK möts av frostiga Brysselmaktkramare, men Camerons nya medlemsförhandlingar är det viktigaste som hänt i EU. Om britterna får bestämma kommer detta att avgöra Europas framtid, inte bara UK´s. Valet kommer förhoppningsvis att avveckla EU, och återupprätta  the Common Market.

EU har utvecklats helt absurt och ruttet för européerna och Europa, utan att låta folken ha nånting att säga till om.

Schengen Agreement (1985)

Single European Act (1986)

Maastricht Treaty (1992)

Amsterdam Treaty (1997)

Treaty of Lisbon (2007)
Alla dikterade för att ta demokratin ifrån de individuella staterna och centralisera makten. Eller? Vilket av avtalen tilläts folken att rösta i?  

UK får alla mina röster.

3 kommentarer:

  1. EU är ingen bra lösning på samarbete nationer emellan.Dinkelspiel M,förhandlade fram ett uruselt avtal för Sverige och kostar skjortan för vårt folk.Vi har bara fått en massa "skit" för dessa pengar.Det kan vi vara förutan.Sverige klarar sig bättre utan en massa pekfingervisningar från amatörpolitiker från andra länder.Vi har fått otryggheten på köpet.Ut ur EU,tack.
    Svea

    SvaraRadera
  2. Ny folkomröstning om fortsatt EU-medlemskap.

    Över huvudtaget är den STORA samhällsfrågan numera inte invandringen (dock god 2:a) utan bristen på BINDANDE FOLKOMRÖSTNING. D v s att rösta på politiker, som skall förvalta landet förnufigt (förhoppningsvis) för 4 år framåt, är absolut inget mandat för dessa politiker att utföra vilka kostnadskrävande (skatter) experiment som helst under denna mandatperiod. Stora projekt borde självklart behandlas i en folkomröstning.
    Sverige är avskräckande exemplet i världen, och Schweitz FÖREDÖMET!

    SvaraRadera
  3. Glöm inte

    DUBLIN-Treaty!

    SvaraRadera