tisdag 26 maj 2015

Stadshuggsexa om eurovision 2016!





Hmmmmm..... Vilken stad ska SVT välja? 

Vad vill vi visa upp för miljoners miljoner tittare? Vad är vår stormakt mest stolt över? Kåkstaden Malmö? maffiaskjutstaden Göteborg? Eller IS-tillflyktsparadiset Stockholm? 

 Tough one.

4 kommentarer:

  1. Jag röstar för Malmö. En gudasänd möjlighet att visa upp vårt paradis på jorden. En utsändning placerad på lämpligt ställe. Inte i någon putsad arena, utan mitt i skiten bland laglöshet, uppgivenhet och hopplöshet. En pärla att visa upp för omvärlden. Eftersom etablissemanget ständigt framhåller invandringens nödvändighet och alla dess fördelar, så måste vi väl visa upp dessa, i sverige, så fullständigt uppenbara och framför allt odiskutabla värden och premisser. Så att omvärlden äntligen kan förstå vad de går miste om. Just nu verkar de inte förstå detta. Vi måste alltså visa på ett pedagogiskt sätt hur bra det fungerar så att de kan ändra sej och hala in sin del av kakan. Det innan vi här i sverige har kapat åt oss alla guldklimpar och pensionsräddare det finns där ute.
    Iofs. kvittar det väl var eurovision 2016 sänds ifrån här i sverige. Det är med mindre variationer snart sagt lika euforiskt bra var man än vistas i detta avlånga land som snart omsluter hela den problemfyllda delen av världen i sin "trygga" famn.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Om, det nu blir Malmö som skall visas för världen, då städas kåkstäderna bort först.Det begriper man väl.
    Eller????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tveksamt det har ju i årtionden inpräntat i oss,och andra länder inom EU,kring förträffligheten av rejäl mångkultur !
      Detta kan ju vara första riktiga tillfället,att nu visa upp drömvärlden för alla miljoner framför dumburken !

      Radera
  3. Dubbelmoralisterna kommer att göra som i Kina och Brasilien, köra iväg allt eländet låååångt bort från TV kamerorna, tills allt är över och man inte behöver bry sig om fasaden lämgte.

    SvaraRadera