söndag 31 maj 2015

(S)tå-upp-tragedi


Arbetslösheten är den viktigaste frågan säger Steffe och välkomnar, på skattebetalarnas bekostnad, oerhörda mängder människor som aldrig kommer att få/vilja ha ett riktigt arbete.

Sossekongressen i helgen var en tillställning av trams, högstämda floskler, noll probleminsikt och noll lösningar. De kostsamma jobbidéerna är redan testade och misslyckade, fast nu med nya klämkäcka namn. Talarna var lika tröttsamma och svamlande som  en obegriplig tjeckisk 60tals-film. 

Resultat efter kongressen:Svenska sömngångarbroilersossar under den helt obegåvade och självgode Löfvén, kommer inom mandatperioden att avskaffa arbetslösheten, världssvälten och alla krig på jorden, yada, yada, yada...



5 kommentarer:

  1. Vad var att vänta? Noll "sjukdomsinsikt" från regeringen. Möjligen en gryende insikt från någon i de övriga partierna i sex, eller är det sjuklövern? De håller sin nedsolkade fana högt... in i det sista.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Och han drar sig inte för att pungslå svenska folket ytterligare - och skryta om det!!! VAD SÄGER MAN????

    SvaraRadera
  3. Känner en fruktansvärd avsmak för sossegänget.

    SvaraRadera
  4. Deras "sammankomst" liknar ett religiöst möte.Halleluja.Lyxlirare på skattebetalarnas bekostnad hela högen.Deras fantastiska önsketänknde kommer att leda rätt ner i avgrunden.Ingenting av beståene värde kommer de att lyckas med.Höga skatter,höga skatter,höga skatter.................
    Svea betaler!

    SvaraRadera
  5. Maranata möte. Vilka självgoda hycklare. Usch och åter usch.

    SvaraRadera