torsdag 28 maj 2015

S nonchalerar invandringsfrågan.

Helgen den 29-31 maj samlas socialdemokraterna till kongress på temat ”Framtidens jobb, framtidens folkrörelse”. Men sosseriet i Sandviken knorrar och hävdar att den massiva invandringen till kommunen måste debatteras, eftersom att ju fler som kommer - desto högre arbetslöshet, vilket mina hundar fattade för flera år sen. 

Carin Jämtin tycker dock
inte att vi ska tjata om invandringen, Sveriges viktigaste fråga,  så den debatten skjuts upp till 2017.

9 kommentarer:

  1. Hoppas den berömda "elefanten i rummet" tills dess, bildlikt talat, har trampat ner dessa sjuklöverns representanter i sin egen politiska dynga.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hjärnsläpp, fullkomligt hos S.

    SvaraRadera
  3. Sossar verkar bestå av gamla uttjänta politiker och dess väljare består mest av gammelsossar.
    Ett parti som är på väg att upplösas i allt snabbare takt, tack o lov.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk Elisabeth, om Löfven och co sänker svenska S....?!?

      Radera
  4. Jasså - Jämtin tycker så.. Men jag tycker att Sandviken och andra som håller med dem ska propsa på debatt! Verkligen propsa - och om det inte hjälper - helt sonika lämna kongressen.
    Mats Skåne

    SvaraRadera
  5. Absolut, det förväntar vi oss av våra folkvalda.Men det verkar tufft, se hur det går för en politiker med civilkurage i ett annat parti, utmobbad Finn Bengtsson.Därför är skrået en massa krukor.

    SvaraRadera
  6. Invandringspolitiken påverkar ju de flesta frågorna i övrigt. Arbetslöshet, bostadsbrist, sjukvården, pensioner (vad beror sänkta pensioner på - egentligen?), tryggheten (t ex överfallsvåldtäkter, rån på gatan...).
    Mats Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och ändå låtsas hela etablissemanget att det inte ALLS har med saken att göra. Och att vi förhoppningsvis inte ska komma på dem, eller hitta nåt sätt att beslå dem med sanningen.

      Radera
  7. Betongpartiet e i farten igen.Ett riktigt stolleparti.Det värsta e,att 87:an stöder detta röda elände.
    Misstroendevotum är på sin plats.Sossarna utger sig för att vara den svaga människans befriare.I stället berikar de sig på deras små skärvor till försörjning.Utan skam i kroppen har dessa brödsossar.
    Svea

    SvaraRadera