onsdag 27 maj 2015

Nu vet vi varför AKB inte har tid att sköta oppositionen i riksdagen.

Hon har fullt upp med den inom partiet.

Finn Bengtsson har varit den som tydligast opponerat sig mot sitt parti i frågan om den odemokratiska kuppen Decemberöverenskommelsen.
Han har visat friskt civil kurage och har varit hedervärt tydlig med att han tänker gå emot uppgörelsen, när riksdagen röstar om vårbudgeten om tre veckor - något som fått partiledningen att vuxenmobba ut honom på arbetsplatsen.


SR DI

6 kommentarer:

  1. Moderaterna liknar allt mer den socialdemokratiska ideologin.Ingen partimedlem får ha en egen uppfattning,då viner partipiskan.Reinfeldt var en stor bluff.Lurade många partikamrater med sitt stora cirkusnummer "öppna era hjärtan".Det egna hjärtat var bortopererat dock.Har röstat på dem för länge sedan då det fanns några hjärnor i
    partiet.Finn Bengtsson är hedervärd som vågar stå upp mot mobbarna i partiet.
    Minimera M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Borde heta Mobbarpartiet, Reinfeldt hat ju lärt upp dom.

      Radera
  2. Finn Bengtsson till partiledare! AKB är ett lika stort skämt som Löfvén, och javisst, inom S gäller samma mobbkultur under piskan. Hela riksdagen mobbar ju dessutom SD. Det verkar råda en vedervärdig människosyn där.

    SvaraRadera
  3. Det gäller att inte sticka ut hakan allt för långt i det partiet. ;-)

    SvaraRadera
  4. Satt igår kväll och tittade på ett program,där man diskuterade " Mutti" Merkels 10 år som Bundeskansler.Bland de inbjudna fanns en politisk redaktör från Spiegel,som sammanfattade hennes arbete med följande ord:"Utan tyska folkets låga intelligens,hade hon aldrig vunnit senaste valet".
    Senare tillfogade han när man kom in på EU,och övriga länder i grannskapet,"sak samma förhållande gäller i nordliga Sverige " !
    Ryckte till och applåderade i min ensamhet...

    SvaraRadera
  5. Carina-Fina, har du läst boken "Knapptryckarkompaniet" av den före detta moderata riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson? Den boken visar verkligen hur demokratiskt M är innanför slutna väggar. En partiledare som hotar att avgå och fälla regeringen för att en (EN) enda ledamot tänkte rösta nej till ett förslag. Och lägger man så stor energi på en enda person, jag då måste AKB ha ett sjuhelvetes jobb eftersom det verkar vara många som inte vill finna sig i att gå i partiets ledband.

    SvaraRadera