fredag 29 maj 2015

Cameron är på rätt spår.

Få se hur långt han kommer i stångandet med EUmakthavarna.  Men till syvende och sist är det irrelevant vad pamparna tycker. Det är britternas sak att bestämma om de vill regeras av oflexibla, överavlönade, maktfullkomliga byråkrater, som snor UKs enorma EUavgift, men bara skickar arbetslöshet, bidragsturism och kriminalitet tillbaka.  Nu ställs samma krav i Danmark - återinför gränskontrollerna!

Ensamma modiga politiker är utmobbade - och därför sällsynta. Det förvånar mig ändå att inte en enda annan EU-statsminister vågar stötta Cameron.


2 kommentarer:

  1. Bra skrivet.Cameron är mycket hedervärd.EU är ingen bra sammansvuren union.Mycket skit har kommit därifrån,dax för upplösning av eländet.
    Svensson

    SvaraRadera
  2. Förhoppningsvis är det inte enbart en teaterföreställning från Cameron,och hans parti.
    Mitt sjätte sinne säger mig,att det endast handlar om en skenåtgärd för att skada UKIP,och alla miljoner väljare som helst ser att UK lämnar EU ! En så skolad politiker måste inse,att det fordras andra och hårdare ord,för att skaka de välavlönade/avdankade politikerna i Brüssel....De förändringar som han framförde i Berlin idag,har inga som helst möjligheter,att vinna gehör bland dessa EU-diktatorer.

    SvaraRadera