tisdag 21 april 2015

Vad vill ni ha först herr jihadist? PUT, tolk, försörjning och gratisvård, jobbcoach... nähä.... men en fritidsgård att träna upp er på???

Natochefen varnar:-" IS smugglar jihadister till Europa förklädda till desperata flyktingar."

Jag har misstänkt detta länge, bara unga starka män - och var kommer de enorma summorna som betalas till männikosmugglarna ifrån? Från redan PUTade, och våra skattepengar? Det skulle bannemej inte förvåna mig ett dugg! 

PS. Det är mycket viktigt att svensk media undanhåller folket detta och tiger som muren, det skulle annars kunna gynna SD. Och det är allvarligt.

7 kommentarer:

  1. Den dagen det smäller och andra än en "moderat" och "snäll" muslim dör är det för sent.

    Glöm då inte vilka som skall hållas ansvariga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När våra nackar ryker, är det en klen tröst att Fredde, Mona, Myten och Steffe går samma öde till mötes.

      Radera
  2. Någon/några har ju fått jävligt mycket pengar eller dylikt för att detta ska få fortgå. Det spelar ingen roll vad man röstar på i längden..allt går enligt planen ändå. Om man genom att rösta hade kunnat åstadkomma någon egentlig förändring så hade det varit olagligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När arma människor från grottor kan betala hundratusentals för att komma hit, borde en ansvarig ta hjälp av någon som är insatt i tänkandets förunderliga konst.

      Radera
    2. Jag har läst av anonyma källor att Sverige inte är så populärt bland asylturisterna längre. Tyskland ska tydligen vara nya paradiset.Sverige chartrar istället bussar som skickas ner i europa för att övertala asylanterna att åka med...de lockar med pengar, bostad, och nöjen. Man kan fråga sig varför de till varje pris ska ha hit dessa främlingar.
      Det kan vara värt att kolla upp...om man har lite kontakter. Tyvärr kan jag inte länka något men om det dyker upp mer i framtiden så återkommer jag med mer info.

      Radera
  3. Sverige lär bli en bra plattform för IS,när tillräckligt många jihadister invaderat vårt land,kan huvudfrågan startas.Vem blir av med huvudet först?Sedan går det som på räls.Godhetsapostlarna kommer definitivt inte att ha något för sin storsinthet.Av med huvet där också.
    Upp till kamp mot idioterna som styr landet!Dags att mobilisera,järnrören kommer kanske till användning?
    Inget är som väntans tider.
    Sommarfjärt & Vinterhäck

    SvaraRadera
  4. Som på räls?
    Menar du svenska dylika är takten ofta noll...

    jungman Jansson

    SvaraRadera