tisdag 7 april 2015

Tokskallarna håller presskonferens i Lokstallarna.


Jag tar betäckning och lämnar en resumé, Löfvén och 6%-partiet: 

- Allting är alltid den förra regeringens fel. Men vi ska nu bli världsledande i allt. Mest på tåg. Och vi börjar med att bereda frågan - som ni kan se på  våra gamla staplar och diagram. Det kommer att bli dyrt, fast skattepengar är ju det enda vi har gott om. 

Maria Ludvigsson SvD: Regeringens företrädare ger städse intrycket att de just landat i den här världen, eller åtminstone i Sverige 2015. Dagens presskonferens om infrastruktur, som både var försenad och påfrestande långtråkig, var inget undantag. Fyra statsråd, var av tre partiledare framstod som luftlandsatta när de harklade sig, tog till orda och redogjorde för vad den förra regeringen inte gjort, samt för tågläget och förseningars förbannelse. ”Det är inte kul att vänta på tåg” som Gustav Fridolin uttryckte saken.


3 kommentarer:

  1. Problemet med tågförseningar fixar väl Fridolin på 100 dagar. Det lovade han ju att göra med skolans problem. Väldigt tyst om det numera. Han får väl slänga ut ett nytt dagissamtal med lokförarna om hur de ska lösa det hela.
    Herre jisses vicken regering vi har!

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Man har svimmat för länge sen!

    SvaraRadera
  3. Det är inte kul att vänta på tåg...när kopparstölderna är orsakerna enligt Banverket till bland annat signalfel mm, inställda och försenade tåg ...vem som stjäl får ni gissa...!!
    Stefan H

    SvaraRadera