söndag 26 april 2015

SVTs vänstermurvlar och skitpratarexperter

tycker bakom ryggen på Ayaan Hirsi Ali, att hon har fel om islam och är islamofob. Det är statsetablissemangets flata och obegåvade nedvärdering av extremt berättigad islamkritik.

Var hittar de alla gamla ruttna likatyckande"experter" som lyder SVTs dogmer?


4 kommentarer:

  1. Så blir det när folk inte tål att höra sanningen. Är skitpratarna både döva och blinda?

    SvaraRadera
  2. Det gäller att hitta "experter" med rätt åsikt. Om inget annat är SVT och övrig MSM rätt bra på det. Men i slutändan blir det inte mer rätt för det. Det kvittar hur mycket tillrättalagt skitsnack som snackas eller hur täta rosa dimridåer som sprids. Verkligheten kommer ifatt förr eller senare.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Ja Skogis det får vi hoppas på bara det inte är för sent.
    Tänker på barn o barn-barn som växer upp i denna onda värld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan gå på så många olika håll. Ser man vad dessa politiska tuppkycklingar med olika politisk tillhörighet har för agenda är det lätt att tappa sugen. Deras åsikter och avsikter blir man närmast skrämd av. Inte mycket verklighetsuppfattning eller förnuft från det hållet. Hoppet står fortfarande till att något eller någons förnuft återkommer i tid. Men när de som man hade sin tillit till också vacklar, då är det inte lätt att vara optimistisk. Det är tragiskt att så många av de som kommit upp i åren så samfällt skakar på huvudet och tycker det är skönt att man är så gammal som man är. Det är ännu större tragik att just våra barn och barnbarn får ta smällen. Om nu inte något ganska snart händer, en kursändring så att vi kan börja vända det här vansinnet. Samt även vända skutan på rätt köl. Som det är nu håller vi med accelererande hastighet på att gå i kvav.

      Skogis.

      Radera