lördag 25 april 2015

Nobelprisförfattaren: - Jag skriver för svarta. Och det ber jag inte om ursäkt för.

1993 fick Toni Morrison, nu 84 år, litteraturpriset, hon är Obamacertifierad och Oprahcertifierad, och jobbar säkert svinhårt på att också bli Hillarycertifierad. Hon bygger fortfarande sin karriär på att vidmakthålla ras-stereotyperna och odla känslan av offerkultur:- “Det finns två saker jag vill uppleva i livet. Det ena är en vit kille skjuten i ryggen av en svart snut. Det har aldrig hänt. Det andra är : beviset på att en enda man har dömts för att ha våldtagit en svart flicka. Bara en.” 

 Citatet kan som bäst betraktas som mycket udda, speciellt för en kvinna som lever på att verbalt uttrycka sig. Tragiskt. Att hon är så fixerad vid hudfärg  när hennes författarskap är så mycket mer än den detaljen. 

Jag tror inte på livslångt hat och ickeförlåtelse om vi ska gå vidare i livet.  



6 kommentarer:

  1. Ytterligare ett exempel på att monokultur är det enda som fungerar.

    SvaraRadera
  2. Har hört av dem som arbetade på hotellet som denna hatfyllda käring bodde på när hon skulle hämta sitt Nobelpris ,att hon var så fruktansvärd mot den genetiskt vita personalen att de vägrade arbeta med henne.Detta är dokumenterat någonstans.Monokulturen är nog den bästa,det vill säga att det islamska monokulturella samhället spolas ut med skiten i våra avloppsrör.Och att vi fortsätter på den indslagna vägen mot modernisering och avislamisering av det som kommit in i vårt samhälle och det bör ske nu!!!Snart är det försent!
    Katinka Glahd

    SvaraRadera
  3. Konstigt att hon levt så länge, med allt det hatet pyrande inom sig.

    SvaraRadera
  4. Och vem köper hennes alster? Självklart de svarta, eller?

    SvaraRadera
  5. Bra kommentar. Nåt slags självspäkare, måste det vara.

    SvaraRadera
  6. Om vi inte vågar (tillåts av vänsterfalangen) att tala klartext,blir ingen sanning sagd.Människor,som på ett eller annat sätt,behandlats illa,lever med sitt hat under mycket lång tid.
    Det hat som grundläggs i Sverige i dag,lämnas till eftertanke åt de nu styrande,som jag tror,inte bryr sig ett dugg.
    Framtidstro??

    SvaraRadera