söndag 19 april 2015

Myten Ullenhag beskyller nu också hela EU för främlingsfientlighet.


 Erik Ullenhag (FP): 

 - "Hatet mot romer exploateras också av ­ledande politiker i Europa. Grundorsaken till att vi ser fattiga människor på våra gator är alltså främlingsfientligheten och fattigdomen. Hopplösheten gör att människor söker sig till Sverige för att tigga.Och vi ska akta oss för åtgärder som kan leda till att fler människor söker sig hit för att tigga."  

Har Myten-Ullenhag börjat tala tvärtom-språket? Eller har han deltagit i alliansens av-sekterisering från reinfeldtaren. Och borde inte AKP tas in och få proffs-hjälp bort från mindfuckern reinfeldt.


4 kommentarer:

  1. I denna fråga tavesterar jag förre kulturministern, tillika invandrarministern Birgit Friggebo; uppenbarligen finns någon tradition eller någonting annat som gör att "romer" är mer benägna att snatta och stjäla. Om en tillräckligt stor andel, enligt skånepolisens register uppemot hälften, ägnar åt sådan verksamhet som vållar skada för andra kommer hela gruppen att stigmatiseras.

    De har haft minst ett halvt millenium på sig att komma i takt med samtliga Europas folkslag utan att lyckas i ett enda fall. Vems är då felet?

    SvaraRadera
  2. Har han förvandlats till Sveriges värsta rasist, är detta hans sanna jag? Despoten försvann o in trippade Ullenhag och avslöjade sig.

    SvaraRadera
  3. Herre Gud i himmelens höjd!
    Amen

    SvaraRadera