tisdag 21 april 2015

Metro skriver om EU-tiggarnas succé.


Försäljningen av EUtiggarnas gatutidningen Sofia Z har gett de säljande EU-migranterna miljoner kronor, samtidigt rasar Situation Stockholm med 13 % . 

Den enes bröd den andres död. Det är tydligen succé enligt metro, det.                                                                                  

Men. De nya segrarna av svenska folkets medlidande står inte snällt och väntar på en skärv, de kör med hårda och fula metoder. Som ångvältar dundrar de in på de gamla hemlösas revir och tar för sigDe skär in när de hemlösa håller på att sälja, de håller demonstrativt sin tidning framför mot köparen, och har också varit våldsamma mot de  svenska säljarna. 

Ansvarig för de utländska säljarna säger: - "Det är fantastiskt. De här pengarna kan räcka till 450 hus i Rumänien!"men medger att "man inte får störa andra gatuförsäljare eller tiggare.... fast med så många personer på så kort tid, har det varit svårt......." .

Och det belönar svenska folket med miljoner skattefria(?) kronor????


metro

3 kommentarer:

  1. Visst är det helt otroligt. Min första tanke var: detta är sedan årsskiftet, hur många tiggare har sålt dessa 60000 nummer? 60? 600? var och en har i så fall gjort sig en snygg nettoinkomst på mellan 75000 och 7500 kr (beroende på antal föräljare) - helt skattefritt. Vilka signaler sänder det? Dessutom, tror den korkade svenske försäljningsansvarige att dessa 'utvalda' försäljare som stoppat pengarna i egen ficka ens funderar på att dela med sig till hemlösa hemma i Rumänien? Varför nämner man överhuvudtaget att det kan räcka till si eller så många hus i Rumänien när projektets syfte aldrig har varit att samla in pengar till något projekt i Rumänien överhuvudtaget. Hela artikeln är som vanligt formulerad för att garantera en outsinlig givmildhet hos svensken. Det senare förstås inte applicerbart på några svenskar som har det svårt.

    SvaraRadera
  2. Tiggarna har dessutom fördelen framför de svenska hemlösa att de får lov att sälja sina tidningar innanför spärrarna på tunnelbanan. Både på perronger och inne i tunnelbanevagnarna. Det går inte en dag utan att man blir ansatt av dessa plågoandar. Däremot svenska hemlösa som säljer Situation Stockholm, de respekterar förbudet till fullo. Jag har talat med SL som bekräftar att försäljning inte är tillåtet, men "de ska ha en diskussion med våra politiker" !!!. Har även pratat med "Trygghetsvärdarna" som säger att "de inte har några befogenheter alls". Alla skyller på varandra, ingen vill ta ett beslut som kan ge negativ press. Vad trött jag blir på den svenska fegheten!

    SvaraRadera
  3. PK har verkligen lyckats kuva svensken till ett darrande litet skitasplöv.

    SvaraRadera