måndag 6 april 2015

Islamiseringen av Europa har fått pyspunka - i Frankrike!Bara tre månader efter Charlie Hebdomassakern kräver nu muslimska ledare i Frankrike att antalet moskéer ska fördubblas, från 2 200 till 4 400 på två år. Kravet grundar sig i att muslimerna har inbillat sig att lokala myndigheter blockerar alla ansökningar om byggen eller öppnande av nya bönerum, vilket har till följd att befintliga lokaler är överhopade och bönerna måste hållas på gatorna.

 MEN.

Konservativa Le Figaro anser att kravet är "provokativt", och att muslimska ledare har "tappat kontrollen" över den ökande mängden radikala unga franska krigiska muslimer.  Och att det inte är "massbyggnation av moskéer som kommer att förhindra detta". En kommentar löd "muslimer har bara sig själva att skylla" eftersom "de bara väldigt pliktskyldigt och halvhjärtat fördömt islamistmorden i Paris". "Deras o-struktur, deras rivalitet och deras tystnad bär skulden, och förklarar den växande influensen av de fanatiska islamistidéerna". 

Men  Union of Islamic Organisations of France (UOIF) vägrar lyssna, och avfärdar all kritik med deras "rätt" att bygga moskéer och att ingen kan hindra dem. 

3 kommentarer:

  1. Skrämmande och hotfullt.

    SvaraRadera
  2. Fler muslimer på gatorna på fredagarna är en garant att islamkramarna får silkessnöret i nästa val.

    SvaraRadera
  3. Det är oundvikligt med fler araber i Sverige. Det är oundvikligt. Vi får leva med det, tyvärr!

    SvaraRadera