tisdag 3 mars 2015

Thomas Östros inkvoterad som sosse, medelålders, "svåger", mäktig och vit man.

Två topprankade kvinnor, Susanne Ackum och Johanna Lybeck Lilja, med erfarenheter från bland annat EU, Riksbanken, IMF och finansdepartementet sökte det attraktiva toppjobbet för IMF, Internationella ValutafondenMen den styrande ministern Magdalena Andersson vände sig i stället till den tidigare S-ministern Thomas Östros, uppmanade honom att söka – långt efter att ansökningstiden gått ut. Hans meriter? Partibok.

Lövfén gillar! A man´s gotta do what a man´s gotta do, liksom. Ibland måste man sälja ut sina principer om att krossa patriarkatet

Risken för att förlora trovärdigheten är ju obefintlig. Eftersom ingen av dem har nån. 

DI

12 kommentarer:

  1. Sjuklöverns trovärdighet ligger på samma nivå som deras allierade. För att slippa räkna upp en lång lista kallar jag dessa människor och organisationer för "etablissemanget". Trovärdigheten ligger på noll, eller därunder.
    Jag håller andan och hoppas verkligen att inte SD är på väg ner i samma hål. Det har varit lite underligheter genom åren. Thoralf, t. ex. och nu valet i Stockholm. Jag, och säkert många med mej, har större förhoppningar på SD:s ledning. De behöver gräva ner eventuella interna stridsyxor och samla ihop sej mot de yttre fiender som ständigt är beredda att slå till.

    Men det är helt rätt... någon trovärdighet att förlora finns det inte hos detta ovan nämnda etablissemang och förhoppningsvis hjälper det inte mycket att diverse småpartier slänger ut lite (val)fläskben med dåligt maskerad SD-politik åt tveksamma SD-väljare.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som alltid Skogis: Klockrent!
      Lasse

      Radera
  2. Snart kvoteras personer med tjock bak & utstående ögon
    samt tänder på tork!Vansinneslandet nr 1.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De som hängt upp sig på kvotering in i döden är rasister. Inga andra tänker lika mycket på ras och etnicitet som dom. Idag såg jag en mörk kvinnlig VD på Tv som hånfullt spottade ur sig att motsatsen till mångfald är - enfald.....

      Radera
  3. Löfven skrev ju en nonsensdikt till manshatande rättviseförmedling.
    Säkert för att kompensera ovanstående.

    SvaraRadera
  4. Det är inte ofta jag inte håller med dig Carina, idag är det dags. Östros och Borg studerade samtidigt i Uppsala och enligt en av deras professorer (som jag tyvärr glömt namnet på) så är dessa två herrar de klart mest lysande ekonomerna av sin generation.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I aimed for the moon.....but at least I hit a star.

      Jag tänker: Östros må ha huvet på skaft, men nån har trätt sosseriets förblindelse över samma huve.

      Radera
  5. Och vilket lysande arv de lämnade efter sig när de lämnade politiken. Fläskberg och tomma lador.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du tänker på Nuder och köttberget?

      Radera
  6. Sorry, det var Nuder, men de 2 ser likadana ut. Hur var finanserna de 2 lämnade efter sig? Inget att skryta med även om det var högkonjuktur.

    SvaraRadera