måndag 2 mars 2015

Socialdemokraternas sjukt kluvna psyke.



I aftonbladet, Mikael Damberg, S, förklarar socialdemokraternas hållning till varför Sverige och diktaturen Saudarabien kan ha ett handelssamarbete:
- "Vi tror att handel och kontakter med länder som inte är demokratier är ett sätt att promota mänskliga rättigheter".

MEN..........

CivilministerArdalan Shekarabi (S), samma dag (igår) i SVT Agenda (23.38 in i programmet): - "Vi samarbetar inte med Sverigedemokraterna. Vi samarbetar bara med demokratiska partier."




Påminner om Ardalan Shekarabis bakgrund: han var fram till 2005 ordförande i ungdomsförbundet SSU. Men efter flera skandaler tvingades han bort från posten.
Uppsala Nya Tidning avslöjade 2004 att Shekarabi använt pengar som skulle gått till integrationsprojekt till sin egen kampanj till att bli SSU-ordförande.
DN publicerar senare dokument som visar överföringarna till kampanjkontot. Pengarna har använts till taxiresor, krogbesök och spritköp. Shekarabi har haft kontokort till kopplat till kontot.
2005 avslöjades att flera SSU-distrikt friserat sina medlemssiffror för att få högre bidrag. Shekarabi tog inget ansvar för medlemsfusket men flera distrikt krävde öppet hans avgång.

9 kommentarer:

  1. Jaha, man promotar mänskliga rättigheter till skitlandet Saudiarabien genom att föra vapenhandel med dem? Är det bara jag som känner mig som en fågelholk när jag läser detta?

    SvaraRadera
  2. Numera tar politikerna för givet att svenskar inte hör, inte ser och inget begriper, så det är bara köra.

    SvaraRadera
  3. Vad ska man säga? De har ju rätt..de flesta varken hör eller ser.

    SvaraRadera
  4. Vilket öde för oss andra!

    SvaraRadera
  5. Jag blir lite förundrad över att man kan ha så mycket skit i bagaget och ändå förlåtas. Finns det något av alla dessa övertramp som en SDare skulle överlevt, eller ens en svensk i sosseleden?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, det verkar vara nåt för somliga. Jfr Marcus Birro.

      Radera
  6. Tillhör man den fantastiska Mångfalden, så får man göra vad som helst. Precis vad som helst! Beträffande Saudiarabien så är jag inte förvånad. Money make the world go round. Jag har inte kollat inslaget på Agenda än, men antar att utfrågaren nickade menlöst och inte ställde några besvärande frågor till detta dumma uttalande?

    SvaraRadera
  7. Inslaget är en storartad uppvisning i hur en okunnig man låter svadan flöda i fler klichéer än Lööf har kläckt ur sig under en hel valrörelse. Den inkvoterade mannen gick på som ett ösregn, allt för att inte reportern skulle hinna fråga honom om nåt som han inte hunnit lära sig svaret på utantill ännu.

    SvaraRadera
  8. Läser just nu en bok som heter "BAKOM SLÖJAN" En arabisk prinsessas liv av Jean P.Sasson.
    Kvinnorna har inga mänskliga rättigheter bara skyldigheter främst i halmen.
    Vidrigt läsning. Kvinnorna kommer aldrig att bli befriade, möjligtvis om dom lyckas fly. Små flickebarn blir bortgifta och blir leksaker åt gamla gubbar.
    Dum-dum landet Sverdistan ger sig i lag med diktaturer utan att blinka. Jag spyr galla över politiker som är nollade i huvudet.

    SvaraRadera