söndag 1 mars 2015

Hon ger "snälla" nordbor ett ansikte.

online lover

En kvinna har försvarat sitt beslut att skicka $1.4 miljoner till sin nätkärlek i Afrika - som hon aldrig har sett i verkligheten. Sarah, som varit gift två gånger, träffade "Chris Olsen" online för 18 månader sen. 

Fast, den mystiske mannens vars persona har förändrats över tid, är mycket enträgen om de pengar han verkligen behöver, och har bett att få dem skickade till sig i många olika länder. Sarah är supersäker "till 95 procent", att han talar sanning. 

Olsen har dessvärre aldrig lyckats komma i väg på dejt med Sarah, för varje gång är han förhindrad på grund av arrestering på helt falska grunder. 

9 kommentarer:

  1. Herre Gud ,det är ju Miss Piggie!Vad säger Kermit om detta???
    Kvinnan som gav en stor idiot ett ansikte,och vilket stort ansikte men vilken liten hjärna!Störts av allt är kärleken!!!
    Katinka Glahd

    SvaraRadera
  2. ..kärleken till pengar menar du...

    SvaraRadera
  3. Miss Piggie= 87 % av svenska väljare.
    Kermit sitter och skäms under en gran i skogen.

    SvaraRadera
  4. https://m.youtube.com/watch?v=2sFjjGuhqbU

    SvaraRadera
  5. Var har hon fått dom pengarna? Enorm summa, kan det stämma?

    SvaraRadera
  6. Tänkte samma. Kanske lätt fånget- lätt förgånget? Skilsmässa? Arv? Lotteri?

    SvaraRadera
  7. Pengarna skall gå till något och hon verkar ha dessa, sen med hennes förutsättningar så räcker säkert oddsen för att hon skall hoppas på ett mirakel. Sen blir frågan vad hon gör när den grymma sanningen går upp för henne?

    SvaraRadera
  8. Herreduminje,vad jag har skrattat åt denna dåraktiga kvinna.Det behövs många skratt för att man skall klara av att leva i detta galna land.Vilken fantastisk bild.Är den verklig?
    Stig S

    SvaraRadera