tisdag 31 mars 2015

FN trånar efter Sverige.



Säger statsminister Löfvén, som hellre vill regera världen än nya ghettoSverige. 

Han mötte pressen i New York och bröstade upp sig om att Förenta Nationerna verkar ha ett stort intresse av Sverige på ett av Säkerhetsrådets 15 platser åren 2017 - 18. 

- Det blir en "tuff" kampanj", men han har personligen noterat “a great interest in Sweden", under sitt besök i USA.

Stefan Löfven sa  att Sverige försöker bygga upp sin kampanj baserad på landets långa förpliktelser inför internationella lagar, utveckling, nedrustning och mänskliga rättigheter. 
Och att om hans land skulle kunna säkra en av Säkerhetsrådets platser, skulle han pusha för att göra mer för att  angripa de pågående konflikterna. Sedan tillade han  på slutet, att “världen ju ännu inte lyckats när det kommer till Syrien och Ukraina”. 

OMG. Fast, en prick mer eller mindre i FN....

5 kommentarer:

  1. Stefan Röven är ett hot mot rikets säkerhet.

    SvaraRadera
  2. Har måste ha ett grandiost Napoleonkomplex.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Swerge wet Alltid bäst...
      Det borde omvärlden veta vid här laget..eller är det bara vad vi inbillar oss???
      FN-platsen då, tja vi börjar i motvind, redan 57 länder emot oss. Om Wallström också ger sig ut på resa kanske vi kan nå "100 emot" redan denna vecka?

      Radera
  3. Det har gått snabbt från svetsare till "världsledande" politiker...och vad har FN gjort vid stora konflikter...ingenting... i Srebrenica under balkankriget...8000 muslimer mördades under några dagar, medan FN trupperna vände ryggen till och försvann.
    Under massmorden 1994 i Rwanda då 800.000 slaktades av hutu miliser, gjorde FN ingenting trots att en Kanadensisk överste som fanns i Rwanda i en FN förläggning vädjade om att FN skulle skicka trupp till Rwanda...han fick inget svar...!!
    Stefan Löven..."bliv vid din läst"
    Stefan H

    SvaraRadera
  4. Det verkar som om Löfven är klippt och skuren för ett jobb med mycket bull och ingen verk..........

    SvaraRadera