onsdag 4 mars 2015

Absolut självklart att vägra vårdas av maskerade kvinnor.Hög tid att avislamifiera aftonbladets journalistnötter.


aftonbladet har tagit fram sitt galnaste och rödaste rasistkort idag, och vrålar "OLAGA DISKRIMINERING"!!.  De har busringt, och "avslöjar" nu att 16 av 20 svenska kommuner erbjuder äldre att slippa vårdpersonal som bär slöja.
– Hemtjänsten försöker tillgodose de äldres önskemål i största möjligaste mån, svarar äldrevården. 

Tack guskelov för mänskliga människor i vården! Snälla ni, fortsätt respektera våra gamla, de har inte bett om mångkultur, den har klistrats på dem med oförståndets och disrespektens lim.

Det svenska offentliga rummet skall och måste vara sekulärt. Det finns inget stöd för slöjan i Koranen och i haditherna - d.v.s. profettraditionerna. Nog med islamiseringen- NU!

Muslimer i Sverige slipper att skaka hand med personer av det motsatta könet.
  • På vissa bad i Sverige, bland annat Alnöbadet har muslimska kvinnor en egen badtid, där de slipper beblanda sig med män. 
  • Det nya badmodet burkinin har kommit till Sverige. På stadsparksbadet hyr man ut dessa heltäckande baddräkter till muslimska kvinnor. 
  • Gym börjar ha öppettider bara för kvinnor och då i synnerhet för kvinnor med invandrarbakgrund.
  • Vissa skolor inför lovdagar för Ramadan för muslimska elever. 
  • Moskéer ansöker om tillstånd för bönutrop. Något som tidigare har varit förbjudet.
  • För en troende muslim är det förbjudet att befatta sig med ränta. Sen länge finns medlemsbanken JAK i Sverige som erbjuder räntefria lån, men nu börjar även Ikanobanken och Folksam att ta fram särskilda produkter för muslimer.
  • Mahmoud Aldebe, ordförande i Sveriges muslimska förbund, har i ett brev till riksdagspartierna krävt att särskilda lagar ska få gälla för troende muslimer. Lagarna grundar sig på den islamiska Sharialagarna. Aldebe kräver att muslimer ska få ledigt två timmar för fredagsbön och två dagars betald ledighet vid firande av muslimska högtider; imamer ska få undervisa muslimska barngrupper i kommunala skolor; islamiska grundskolor ska finnas i områden med många muslimer; badhus och träningsanläggningar en dag i veckan ska reserveras för enbart kvinnor; kommuner ska gå i borgen för räntefria lån till moskébyggen; imamer ska få laglig rätt att medla i familjeangelägenheter såsom skilsmässor och dylikt; imamutbildning ska finnas vid svenska universitet;[11] särskilda muslimska begravningsplatser ska finnas.
  • På svenska skolor råder oftast ett förbud mot huvudbonad för eleverna. Muslimska flickor får dock  bära slöja.
  • Två kumlabor har i har i ett medborgarförslag skickat in en namnlista med 16 namn från Somaliska kulturföreningen som menar att dom inte känner sig trygga med skolmaten. Orsaken ska vara en osäkerhet om skolmaten tillverkas på rätt sätt enligt muslimska seder.[13]
  • Ett direktiv med råd och riktlinjer för muslimska barn/elever har skickats ut från Jönköpings kommun.  

  • Muslimska särrättigheter med långärmade uniformer på Danderyds sjukhus äventyrar patientsäkerheten etc, etc, etc.
  • metapedia

16 kommentarer:

  1. Listan med invandrarrelaterade vansinnigheter växer nu nästan snabbare än regeringens Pinocchionäsa. Lägger man till genusvansinnet så blir det inte mycket kvar av utrymmet. Varken på näsan, hur snabbt den än kan växa, eller utrymmet i den redan smala åsiktskorridoren. Det är bara att konstatera att vansinnet på olika nivåer råder och är det normala tillståndet inom det sk. etablissemanget.
    Hör i bakgrunden hur Pekka Heino mycket välvilligt intervjuar den där Kakan Hermansson. Hann tyvärr inte undan trailern för hennes bröllopsprogram. Den innehöll smakprov på allehanda bröllop. Jag tror inte något av dem var ett vanligt svenskt bröllop. Det visades flera invandrarbröllop och ett par kvinnor som gifte sej. Var och en får ju gifta sej på det vis de själva vill och med vilken de vill. Det lägger jag mej inte i. Men jag vill inte ha det nerkört i halsen som lätt maskerad progaganda. Är sen "Kakan" inblandad så kommer åtminstone jag att hålla mej långt borta från det programmet.
    Jag får väl leta upp min stubbe och sitta där och morra och hytta åt alla vansinnigheter i det här landet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Islam är en INVASIV religion, den låter dig aldrig vara i fred. Spelar ingen roll om du är grav ateist, islam låter dig aldrig komma undan, du tvingas alltid förhålla dig till några viktiga muslimska påfund.

    Tvi vale.

    SvaraRadera
  3. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasin föreställa att det frigjorda och moderna Sverige skulle bli ett islamistiskt land.
    Mina barn är gifta men jag hoppas innerligt att de inga barn får. Om de inte tänker emigrera till ett land utan islam. Fast sådana länder finns knappast mer.

    SvaraRadera
  4. Religionsfrihet bör innefatta frihet från alla religion mer än rätten att utöva den. De flesta gamla människor idag är dessutom kristna och att då behöva utfodras av ett tält måste vara fruktansvärt kränkande och skrämmande.

    SvaraRadera
  5. Alla med öppna ögon ser. Men staten och media förbjuder oss att se.

    SvaraRadera
  6. Om man vägrar att se lögnen...vad blir då nästa steg? Skär de ut ögonen på en då? Syr de igen munnen? Är detta yttrandefrihet? De har en liten bit i taget, stulit och gjort inskränkningar på Svenska folket. Vi är inte fria längre...men det verkar en skrämmande stor majoritet fortfarande tro.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tina jag ställer också den frågan om vad är nästa steg på deras kravlista?Det vi kan göra är att fortsätta att debattera inte mot muslimer eller Islam,utan just bara slöjan om att vi inte skall ha möjlighet att kunna välja bort personal som bär slöja.starta protestlistor,men utan en massa muslimskt hat för det får bara motsatt verkan.

      Radera
  7. Jag blir nyfiken på hur ni tänker. Jag förstår det ni säger om att få välja vilka man vill vårdas av, att de inte bett om att blandas med slöjbärande personer, det jag undrar är varför? Man anger inte religionen som skäl, utan slöjan som sådan. Om en muslim kommer in utan slöja, så antar jag att det inte är något problem, eftersom det är just tygstycket som diskuteras och då undrar jag på vilket sätt detta plagg skulle påverka omvårdnaden av personen de är där för att hjälpa? Varför klagar man på det, liksom? Jag förstår inte. Är det trots allt religionen man sätter sig emot, så måste man ju på något sätt införa någon form av urvalsprocess vid sin ytterdörr där man kan urskilja muslimer från resten även om de inte bär slöja. Inte alla muslimer bär slöja, nämligen. Allra helst inte männen... Hur skulle en sådan urvalsprocess gå till? Eller är det tyget i slöjan, som är problemet? Observera att jag inte menar att kritisera er för era åsikter. Tvärtom vill jag förstå, för just nu gör jag verkligen inte det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lena slöjan är inte vilket tygstycke som helst,det har en kulturell-religiös symbolik som står för både kvinnoförtryck och avståndstagande av den sexualliserade friheten i västvärlden.Slöjan står dessutom för det patriarkaliska samhället.

      All mins vi väl Hijabuppropet 2013 då en kvinna med heltäckande slöja skall ha blivit utsatt för misshandel och trakasserier vilket jag dock inte ställer mig bakom,det är oacceptabelt att göra så.Nä problemet var att de som startade detta Hijabbupprop var en samling islamistiska feminister och vänsterextremister för att försöka att normalisera slöjan in i det svenska samhället.Men tyvärr så visade detta sig inte i första stund utan här sprang alla politiker m.fl och satte på sig slöja och sjal för att visa solidaritet med denna offret men även med muslimer för övrigt samt en manifestation mot våldet vilket det sistnämnda även jag ställe upp på.Men det kan man göra utan att för den saken dra på sig en slöja.Men helt klart var detta ett försök att normalisera slöjan i det svenska samhället.Ja det finns mycket i.o.f.s. att säga om det,men jag nöjer mig tills vidare.Även om man från vissa muslimska kvinnor hävdar att slöjan är ett fritt val så stämmer detta inte med verkligheten inte ens här i Sverige,det finns hela tiden en påverkan kan var från hennes man,bror eller någon manlig släkting.Men även i de får fall där man kan påtala fritt val får man nog ta med en nypa salt.För varje muslimsk kvinna är väl medveten om hur män i den muslimska världen fungerar så kan detta ske med en psykologisk påverkan från mannen på olika sätt.Som gör att kvinnan förvisso säger att hon tar på sig slöjan av eget fritt val,men hon kanske gör det för husfridens skull,hon gör det kanske för att annars kanske blir hennes man "ledsen" om hon inte tar på sig slöjan.

      Radera
    2. WOW! Tack! Jag får dessutom en känsla av att många kvinnor VILL provocera, vill visa att de inte låter sig påverkas av samhället de lever i. Och det är för mig en gåta. Varför hålla fast vid en tradition som särar istället för förenar. Tygstycket är så laddat av islamistiskt kvinnoförtryck.Alla utom de förtryckande männen skulle må mycket bättre utan det. Så tror jag Lena.

      Radera
    3. De kvinnor som ofta vill provocera och tar på sig slöjan är ofta konvertiter dvs.de som konverterat till Islam.

      Radera
  8. "De små stegens politik" fungerar uppenbarligen
    Minns finansminister Gunnar Sträng som på 60-talet lär ha yttrat: " Det är inte klokt så mycket skatt folk tål, om man ger dem lite i taget.."
    Socialisterna har lart sig av historien ...

    SvaraRadera
  9. Nu är det inte Niqab som bilden visar.Men jag är minst lika förbannad och irriterad när man skriker diskriminering av somliga.För jag som många med mig vill kunna avstå från att bli påtvingad av sin vårdare dennes religion genom att hon bär slöja.För även om det inte sker en aktiv påverkan så sker denna i tysthet.Det är som med Tv reklam om ingen skulle bli påverkad av sådan reklam skulle det heller inte vara lönsamt.Att muslimska kvinnor klär sig allt mer i dessa kläder är inget annat än att försöka påverka andra bara genom att bära plagget och visa upp sig,det finns alltid någon som blir påverkad av detta.

    Religion är och bör förbli en privatsak som man kan syssla med på sin fritid.Den hör definitivt inte hemma i vård och omsorg där man är väldigt när andra människor.

    Jag själv har egentligen inga problem med varifrån någon kommer eller deras etnicitet.Jag har heller inget emot att bli vårdad av någon sekulär muslim som inte använder slöjan eller andra religiösa symboler.Jag misstror inte hennes förmåga eller yrkeskunskaper för att kunna göra ett bra jobb,utan det är själva bärandet av slöjan som är så markerande och provocerande så att den bör förbjudas i vården.

    Till sist,slöjan förknippas med religionen Islam.Men det är en sanning med modifikation.För det första så finns det inget i koranen som påbjuder kvinnor att bära slöja även om flertalet muslimer hävdar detta.För det andra så är det en tradition.Men att muslimer alltid hänvisar till att koranen påbjuder kvinnor att bära slöja så är detta mer roligt att de väljer att påstå detta eftersom vi har religionsfrihet och inte traditionsfrihet.Slöjan är dessutom betydligt yngre än vad Islam är så därför är det fullständigt felaktigt att påstå att koranen påbjuder kvinnor att bära slöja.det koranen säger är att både män och kvinnor skall klä sig anständigt vad som räknas som anständigt talas det inget om.Vidare så skall kvinnan sänka blicken och täcka barmen som det heter men slöja eller något som påminner om slöja finns över huvud taget inte med i koranen.

    Undrar hur en praktiserande muslim kvinna som man skulle reagera om denne blev tvingad att bli vårdad av en ortodox Jude på sitt äldre boende?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för all klokskap, den sista meningen är excellent definierande.

      Radera
  10. Huruvida slöjan är kvinnoförtryckande eller inte tror jag är irrelevant. Eller så är det så att de äldre som undanber sig att bli vårdade av slöjbärande kvinnor gör det av någon sorts medmänsklighet, kanske med förhoppningen att slöjorna ska försvinna och att kvinnorna då ska bli mer fria. Fast det tror jag inte.

    Den siste anonyme här ovan ger en förklaring jag faktiskt kan förstå tanken bakom. Ang passiv påverkan, kan man kanske kalla det. Det där med jämförelsen med reklam, det ligger något i det. Dock tror jag att om man är så medveten om vad slöjan står för, och är så emot islam att man inte ens vill ha en slöjbeklädd kvinna i sitt hem, så är nog risken minimal att man ska bli muslim av denna subtila propaganda - och då kan man ju lika gärna låta henne vara där och hjälpa en. ;)

    Med tv-reklamsresonemanget borde jag kunna undanbe mig personal som bär korssmycken, vilket ju är relativt vanligt som framför allt halsband. Jag är nämligen väldigt otroende och vill inte pådyvlas kristendomen genom tyst påverkan. Eller?

    Tack förresten för era svar! Det gör mig glad att få seriösa förklaringar utan påhopp. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frågan om ett litet diskret kors hängandes i en halskedja är lika framträdande som en slöja?

      Om man nu vill tvunget ha något för sin egen del som muslim,kan man inte då byta ut slöjan till något lika diskret smycke som Islams halvmåne och en stjärna lik det kristna korset?

      Radera