tisdag 24 februari 2015

Länge leve Marcus Birro! Dags att ge honom ett välbetalt journalistjobb och full upprättelse!




Marcus Birro blev årets hedersflashbackare.För nionde året i rad har medlemmarna på Sveriges största diskussionsforum nominerat och röstat fram vinnare i "Flashback Awards". Hederstiteln går i år till poeten Marcus Birro.
"Han offrades på PK-altaret, fick sparken från Expressen, tvingades i exil och hatades och hotades. Allt under 2014. Varför? Han hade mage att kritisera islam."
I den motsatta kategorin, Årets yttrandefrihetsmotståndare, fick det kriminella vänsternätverket Researchgruppen överlägset flest röster för sitt "outtröttliga arbete med att motarbeta åsiktsfrihet och demokrati".
Årets moralpolis, med 22 procent av rösterna, blev samtidigt gruppens finansiär – mångmiljonären Robert Aschberg – som fick utmärkelsen för sitt uthängnings- och förnedringsprogram "Trolljägarna" i TV3.

2 kommentarer:

  1. Grattis till Marcus Birro. Säger sanningen som PK folket vägrar se.
    Hoppas han orkar vidare efter den nesliga behandlingen.

    Robert Aschberg ger obehagliga kalla kårar och rysningar.
    Likaså Researchgruppen. Usch!

    SvaraRadera
  2. Roligt! Vi gläds med Marcus, men samtidigt skäms jag för svenska folkets likgiltighet inför det omänskliga drev han utsätts för. Och Trashberg? Vad ska man säga, precis som Guillou helt ur spår. Kan inte nån hjälpa dem till en bra terapeut.

    SvaraRadera