söndag 22 februari 2015

Joakim Medin undkom halshuggning, brinnande burar och levande begravning.

Besynnerligt. Släppt journalist?

Tror det är många länder inklusive Jordanien, Japan, och UK som behöver lära sig ett och annat. 

Det första man måste göra om man som journalist blir tillfångatagen nånstans där islamisterna härjar, är att säga att man är vänster och kompis med Mona Sahlin. 

Sen är det bara att skräppa på om Sverige, den humanitärt största makten, som journalist har man speciella möjligheter att ta med sig ett gäng hem. Det finns särskilda hjälptelefoner för dödarmuslimer som får ta hela släkten med sig, och de får allting gratis, de kan dessutom vara säkra på att inte möta någon med kors eller judar - de är snart utrotade - och de kan satsa högt. Det är lätt att bli riksdagsman, för här finns nåt som heter "positiv särbehandling" och "kvotering", vilket gynnar alla utom den töntiga ursprungsbefolkningen, så framtiden för de galna krigsvildar som släpper Monas kompisar ser mycket ljus ut. ISkrigare har t.o.m en egen stad - med fler ISkrigare än hela USA!! Man kan kalla Sverige för ett slags filial - eller än så länge minikalifat, med stor potential.

4 kommentarer:

  1. Jag säger som Hasse Alfredsson "Här finns en gravad hund"...med hänsyftning på muslimernas hat mot hundar...men det är något mystiskt med hela historien....!!
    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig och Hasse, Stefan, jag tror inte på ett enda ord i den här välpreparerade storyn.

    SvaraRadera
  3. När förhandlingarna om att få loss journalisterna misslyckades kidnappade vi (kurder) två poliser med hög rang. Det var efter att vi hade fått veta att regimen fört dem till Damaskus som vi tog det steget, säger Massoud Mahmoud.

    http://www.expressen.se/nyheter/flogs-till-damaskus--da-agerade-kurderna/

    SvaraRadera
  4. Bra tips från kurderna till alla som kämpar mot islamismen......!

    SvaraRadera