fredag 30 januari 2015

Stackars stackars Sara Skyttedahl.

Gårdagens största nyhet, KD kommer ut ur garderobenIslamismen är största hotet mot demokratin

Vem ska nu våga äta lunch med henne?

5 kommentarer:

  1. Hos KD finns de allra värsta rasisterna.Jag vet,har hört å sett dem.
    KD är ju rumsrena,får gå på Nobelfest å halleluja hela dan.
    Detta vill inte pk maffian kännas vid.Jodå så ser det ut.
    f.d. KD are!

    SvaraRadera
  2. Vad menar du med rasist? En som vill styra upp invandringen och integrationen. eller rasister som dömer folk utifrån ras?

    SvaraRadera
  3. Lite vid sidan av, men ändå om islam i Sverige. Jag talade för många år sedan med den första muslimska kvinnojouren som startades mycket på grund av Fadimes död. mona, ( vill inte stava namnet med stor bokstav, en sådan liten människa ska få den respekt hon förtjänar! ) öste in mängder av miljoner. Jag minns inte vilket ärende jag hade, jag skrev på en artikel om könsstympning iallafall då. En kvinnan jag pratade med orerade i hela samtalet om sin slöja. Avbröt mig och pratade om slöjor, det var islam, det var vad hon ville ha. Var tvungen att kontakta dem någon mer gång och hon upprepade detta.

    Varför jiddra om slöjan när det handlar om könsstympning. Jag nonchalerade hennes babbel, jag fick inte kläm på vad hon egentligen menade. Skulle hon testa mig, om jag accepterade slöjor? Kom på denna märkliga händelse häromdagen, ville bara delge en konstig erfarenhet. /V

    SvaraRadera
  4. Det tar väl ett tag innan de vanliga SD:hatarna har hämtat sej från chocken att någon från de övriga partierna har mage att uttala samma åsikter som SD länge har försökt föra fram. De måste nog prata sej samman hur de ska bete sej i den nya situationen.
    Men Sara Skyttedahl gör kanske bäst i att ta egen lunchlåda med sej den närmaste tiden och ha egna myskvällar framför TV:n, eller så. Om dessa utspel räcker för att hålla KD:s näsa över 4%-spärren återstår att se. Samma resonemang gäller väl även Folkpartiet och Centerpartiet.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såg att damen skall platsa i Mensa.
      Tydligen mer än 130 i IQ, således.
      Hon har visst själv "läckt " det någonstans.
      Själv när jag hör ordet tänker jag ju enbart på mens...
      Visar att jag säkert inte platsar i det gänget.
      Tryggt, liksom!

      Jungman Jansson

      Radera